Czy na #psvita zadziała myk z udostępnianiem gier? Mam na swoim koncie ps plus jakieś gry na vite i chciałem pobrać je na konsoli kumpla. Będzie to działać jak na #ps4? #konsole #pytanie #psn
@Klofta: z tego co pamietam, to rozdzielisz konto nawet na 3 ps vity rownoczesnie, ale tylko jeden bedzie mogl byc online, no i ten kumpel bedzie musial sformatowac wszystko jak wklepie twoje konto, nie da sie mieć dwoch kont na ps vicie i przelaczac sobie profile tak jak w ps4
@Klofta: z tą przeróbką możesz odpalać normalnie kupione gry z ps store i grac multi? co daje ta przerobka, ile z niej wykorzystujesz, jak to w praktyce u ciebie wyglada? dodaje to jakies ciekawe opcje do softu, jak np. przełączanie profili?
@Segr3gator: szczerze to dopiero ja zakupiłem i czekam za karta pamięci. Nie logowałem sie jeszcze na psn na niej wiec nie wiem. Co daje przeróbka? Gry za darmo i emulatory
Sikorski odwala taką robotę na arenie międzynarodowej, Tusk odblokował 600mld. Takich polityków nam trzeba. Poważnych i szanowanych. W komentarzu zdjęcie dla kontrastu.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link