@megaloxantha: jesteście żałośni. Robicie dalej syf mimo tego, że mempool jest teraz puściutki przechoidzą transakcje za kilka satoshi czyli za darmo, powtórzę DARMOWE TRANSAKCJE można wysłać nawet kilka milionów dolarów za darmo, to czego chcieliście a wy dalej swoje. Trole jawny rak teraz właśnie widać to. Kompromitacja całkowita.
@pawlo74 @decentralizacja zgadza się mempool jest pusty, ale dalej zj3bane wallety pozostały. Kilka dni temu electrum zalecal mi przelew z prowizja 14zl! I to była najniższa opłata na suwaku. Pewnie 90% użytkowników dalej przeplaca robiąc przelewy, bo tak sugeruje "portfel".
@MysGG: @decentralizacja: jest pusty bo z powodu wysokich opłat użycie mocno spadło - po raz pierwszy w historii. Końcowym efektem małych bloków będą puste bloki bo wszyscy się przeniosą lub zrezygnują.
Końcowym efektem małych bloków będą puste bloki bo wszyscy się przeniosą lub zrezygnują.
@megaloxantha: skoro duże bloki to jest to czego trzeba to bcash z 8Mb lub bcore z 20Mb będą mieć wzięcie co ? (ale pki co tego nie widać) - ETH zamiata wszystko
blockchain jest beznadziejny jesli chodzi o duża ilość transakcji - żeby dorównać Visa to trzeba VPSa z bazą danych postawić taniej wyjdzie i będzie szybciej.
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
Zaplusuj jeśli nie pobrałeś karty do referendum. Głosowałem chwilę po 7 rano i podobnie jak ja udziału w referendum odmówiła co druga osoba :) #polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
Trole jawny rak teraz właśnie widać to.
Kompromitacja całkowita.
Pewnie 90% użytkowników dalej przeplaca robiąc przelewy, bo tak sugeruje "portfel".
Końcowym efektem małych bloków będą puste bloki bo wszyscy się przeniosą lub zrezygnują.
@WeselnyGiermek00: co niby piecze?
@megaloxantha: skoro duże bloki to jest to czego trzeba to bcash z 8Mb lub bcore z 20Mb będą mieć wzięcie co ?
(ale pki co tego nie widać) - ETH zamiata wszystko
http://bc.daniel.net.nz/
blockchain jest beznadziejny jesli chodzi o duża ilość transakcji - żeby dorównać Visa to trzeba VPSa z bazą danych postawić taniej wyjdzie i będzie szybciej.
Na szczęście powoli się ogarniają.
@megaloxantha: I dobrze, to nie jest jakiś komunizm że każdemu obywatelowi się "należy" tranzakcja on-chain. Chce, to zapłaci.