@shenzhou jestem zachwycona tym jak powodzi Ci się w życiu i z kobietami ( ͡º͜ʖ͡º) Cieszę się że twoe groźby z samobójstwem się nie spełnią bo znalazłeś już tę swoją wybrankę, równie inteligentną i atrakcyjną jak ty. Pozdrawiamy Blondyna i Volt z ciepłego łóżeczka pełnego miłości (。◕‿‿◕。)
@Bl0ndyna: ale po co ten jad, takie kopanie leżącego. To że masz chłopaka już uprawnia cię to czucia się lepszą od innych? żyjcie sobie spokojnie a nie d-----------e się do innych co chwilę
@WujaAndzej to ty napisałeś że jestesmy lepsi od innych, ale skoro tak sądzisz to okej (ʘ‿ʘ) a nazwanie aroganckimi normikami było w pełni pozbawione jadu i uszczypliwości. To ty i kilku Przegrywow d-----------e się do naszych postów, my nikomu nic nie wytykany. Pozdrawiam
@Bl0ndyna: no a ostatni post o skarpetkach w tramwaju to co to było, oboje. jakbyś nie p------------a się do mojego kolegi to bym się nie w-----ł ale faktycznie poniosło mnie sory pozdrawiam
@WujaAndzej Oj Andrzejku, straszne życie jest takie niesprawiedliwe. Komuś kto sobie nie radzi powinna być zapewniania dziewczyna z przydziału. Bo jak to ty przegrywasz życie a innymi są szczęśliwi!? Niesprawiedliwe
@Bl0ndyna: jeśli do mnie pijesz to ja mam dziewczynę, jedyne co mnie zbulwersowało to c-----e i niepotrzebne kpienie z szenzu, który jest dobrym i wrażliwym człowiekiem pozdrawiam ponownie nie ciągnij tego dalej
@WujaAndzej Mowa jest o nim. Ale nie musi ciągle się użalać nad tym samym bo juz się wymiotować chce, niech ruszy Dupe a nie narzeka że się zabije itp. Pozdrawiam ostatni raz.
@WujaAndzej: wow chłopak... a co to jest? jak to się hoduje? z czym to się je?