Wpis z mikrobloga

To życie jest tak dziwne, że #!$%@?. Ludzie, którzy mają mózg i go używają mają milion razy gorzej niż ci bez niego. Człowiek inteligenty rozmyśla, analizuje itp, a debil ma #!$%@? i wychodzi na tym lepiej xD Taki idiota ma mordę 3/10 waży 55 kg w butach i próbuje zagadywać dziewczyny, jak mu nie wyjdzie to nie pomyśli "może to mój krzywy ryj, dlatego mi się nie udało" tylko "o #!$%@?" i idzie do następnej. Tak samo jest z pracą inteligent myśli "a co jak założę tę firmę i mi nie wyjdzie, jak spłacę kredyty?", a debil "#!$%@? zakładam 25 zakład wulkanizacyjny w moim mieście xD" i zawsze to jakoś się udaje. Udowodnione jest, że ludzie z ponad przeciętnym IQ rozmyślają przed każdą podjętą decyzją. Dlatego jest tylu samotnych dobrze wyglądających niebieskichpasków. Myślenie jest błędem ewolucji, każdy powinien mieć IQ na tyle wysokie, żeby nie #!$%@?ć się pod samochód i żyć instynktem tak jak idioci z IQ 90.
#przemyslenia
  • 7
  • Odpowiedz
@truio: Nie masz pewności siebie i nie wierzysz z swój sukces.... I nie #!$%@? nic nie udowodniono to jest #!$%@? o tym jakim jest się #!$%@? inteligentnym bo rozmyślam przed kazdą decyzją sranie w banie a Ty łykasz to jak pelikan.
  • Odpowiedz
@sexlord: badania naukowców UDOWADNIAJĄ to co napisałem, a po za tym uważam, że posiadanie wysokiego ilorazu inteligencji jest przekleństwem, a nie powodem do przechwalania się. Nie ma ludzi którzy są ponad przeciętnie inteligenti i pewni siebie, te dwie rzeczy się wykluczają.
  • Odpowiedz
@truio: Link do badań proszę. Najlepiej przekrojowej bo jedno badanie to tak wiesz.... sorry. Możesz sobie coś uważać spoko ale nie sprawi magicznie, że jest to faktem. Ja mam IQ ponad przeciętne i co? No i generalnie nie mam problemów z zagadywaniem dziewczyn, firma mi sie jakoś kręci. Co oczywiście nie jest dowodem stricte naukowym. A na wypok przychodze popatrzeć sobie na nieudaczników, którzy myślą ze przyczyna ich problemów jest ich
  • Odpowiedz
@sexlord: Nie masz internetu żeby sam sobie poszukać? Nawet nie sprawdziłeś czy to co napisałem to prawda, a już piszesz, że sobie to wymyśliłem. Napisałem, że człowiek inteligenty ma trudniej w życiu niż debil, a nie, że inteligent nic nie osiągnie. Jeżeli będziesz ciężko pracował i się codziennie zmuszał to kiedyś osiągniesz to co człowiek bez mózgu ma w minutę. Jeżeli znasz jednego PONAD PRZECIĘTNIE inteligentego człowieka, który nie ma problemów
  • Odpowiedz
@truio: Dobra ostatni post i dla mnie EOT
1. Ty dajesz teze to ją obroń. Tak dyskutują ludzie na poziomie PONAD PRZECIĘTNYM #pdk na argumenty.
2. Tak znam. Siebie #narcyz
3. Podaj badania na temat, że ludzie inteligentni to 100% introwertycy (już sama statystyka grzebie tą tezę)
4. Mam to co chce bo nie użalam sie nad sobą jak ostatnia ciota tylko podwijam rękawy i pracuje nad sobą.
4.76 Korwin
6.
  • Odpowiedz
iq waha sie w granicach 80

@truio: .... wyżej niz Twoje. Dla mnie EOT bo nie mam czasu na rozmowę z idiotami (w sensie medycznym) i ide bajerować laseczki. Tak bardzio mi nie przykro, że nie potrafisz się odezwać sensownie do różowego paska.
Bywaj.
  • Odpowiedz