Ej mirki powiedzcie mi jak to jest bo trochę się pogubiłem. jest #xboxone które podobno ma słabą grafikę i mało fps, potem wydali Xbox one S, które ma poprawioną wydajność i grafikę (?), a później było coś jeszcze? Którą wersję warto kupić w takim razie? #xbox #kiciochpyta
@EloBaza: Najlepiej chyba kupić plejstejszon jak nie zależi ci na xbox exclusive, bo jak chcesz po sieci grać, to nie trzeba płacić jakiejś żałosnej haraczy
@EloBaza: aha, no to lipa w ch*j. Zawsze uważałem, że jak już konsolę, to psa, bo polityka microsoftu mi się nie podobała. Teraz wychodzi na to, że w ogóle moim zdaniem konsole na kibel
@EloBaza one s jest mniejszy od zwykłego niby trochę mocniejszy ale to niewielka różnica. Niedługo wychodzi one x który jest dużo mocniejszy od s. Teraz pytanie czy wolisz lepszą grafikę i więcej fps'ow czy tańszą konsole one s wyrwiesz za tysiaka z kilkoma grami one x 2100 będzie kosztować
@EloBaza: One to wersja podstawowa. One S jest przystosowany do wyświetlania 4k, ale na dodatkowa moc przekłada się na zwykłym TV na kilka dodatkowych FPS. Natomiast One X będzie konsolą o wiele mocniejszą, potencjalnie przystosowaną do obsługi VR, gry na niej będą ładniejsze, będą obsługiwać HDR i/lub będą działać w 60fps. Wiadomo, że najbardziej opłaca się kupić tę ostatnią, ale to jeszcze zależy od twoich potrzeb i finansów. Używanego Xone dostaniesz
@EloBaza: Najlepiej chyba kupić plejstejszon jak nie zależi ci na xbox exclusive, bo jak chcesz po sieci grać, to nie trzeba płacić jakiejś żałosnej haraczy
@Norskee: o #!$%@? to już jakiś wyższy poziom #!$%@?, kręcić gównoburze między konsolami samemu grając w papier kamień nożyce ze starym xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Norskee: współczuję dzieciństwa i wspomnień związanych ze swoim ojcem, nic dziwnego że wyrosłeś na gracza world of tanks oglądającego daniela magicala
@Norskee: czy ja dobrze rozumie nie masz ani xboxa ani ps4 ale się wypowiedziałeś błednie bez żadnej wiedzy dopiero potem coś sprawdziłeś i jeszcze do kogos pretensje masz i wyzywasz ze Ci zwrócił uwagę ? xD
@niebieskii: nie do końca. Po prostu znam PS z czasów kiedy nie była wymagana subsrypkcja dla multi(choć tutaj wciąż częściowo mam rację, bo na ps4 nie wszystkie gry multi wymagają ps+, a xbox w każdym przypadku wymaga subskrypcji), a xbox tak i nie wiedziałem, że to się zmieniło. Pretensje mam do kolesia, bo jest zwykłym chamem i tym samym mu się odwdzięczyłem
@Norskee: ps plus jest wymagany od premiery ps4 xD równie dobrze mógłbyś polecać wakacje w Jugosławii nie majac paszportu xD ale pewnie też byś #!$%@?ł głupoty że to nie brak wiedzy, tylko nieaktualne informacje xD
#xbox #kiciochpyta
Wiadomo, że najbardziej opłaca się kupić tę ostatnią, ale to jeszcze zależy od twoich potrzeb i finansów. Używanego Xone dostaniesz
@Norskee: o #!$%@? to już jakiś wyższy poziom #!$%@?, kręcić gównoburze między konsolami samemu grając w papier kamień nożyce ze starym xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Kuplerstwo typowy fanboj nakręcacz gównoburzy xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie wiem czy ty też masz jakiś problem z