Aktywne Wpisy
d4wid +170
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Daaniel1989 +731
Hej mirki, wierzę w moc wykopu. Wczoraj w #krakow moja różową spotkała bardzo nie przyjemna sytuacja. Jechała na rowerze ok 18:40, w okolicach przystanku kabel gdzie zajechał jej drogę rowerzysta glovo, arabopodobny, bez brody, wysoki. Po zwróceniu uwagi że prawie w nią wjechał, w okolicach estakady na wielickiej specjalnie potrącił moją różową, szczęśliwie przewróciła się na trawę ale i tak potłukła sobie kolano. Inni rowerzyści pomogli jej się pozbierać, później ja przyjechałem,
Zalezy mi na:
-tylko i wyłącznie hatchback,
-mało litrażowy silnik ew. jakiś 1.6 z gazem bo auto głównie do miasta,
-fajnie jakby miał klime, ale nie jest to wymóg konieczny,
-nie zeżarty przez rudą szmatę, ja rozumiem jakieś naloty, ale nie progi które kruszą się po kontakcie z ręką.
Myślałem nad Goferkiem 4, Astrą G, Corsą C, Hyundaiem Getzem, Fiatem Stilo i w ostateczności nad Punto II FL.
#motoryzacja\
Ale raczej focus
6 lat w rodzinie i z tym silnikiem nic sie nigdy nie stalo to chyba cena czesci nie ma znaczenia xd
Stilo, Punto odpuść. W sieci krąży mit, jakoby stilo i punto 2 nie miały problemów z rudą... ale to mit...
Hyundai - Korozja nadwozia, który także ich dotyczy, to pryszcz w porównaniu do korozji elementów konstrukcyjnych wpływających bezpośrednio na bezpieczeństwo (belka silnika itp)
Astra G - XDDDDDDDDDDDDDD
Corsa C - Tu akurat zabezpieczenie antykorozyjne było całkiem ok. Ze względu