Aktywne Wpisy
MirsonPL69 +195
Grooveer +5
Bomby z HIMARS o zasięgu 150 km, które załatwi USA Ukrainie robią o wiele mniejszy wybuch niż obecne rakiety z HIMARS do 80 km. Stworzono je z myślą o walce z terrorystami. Nie zrobiono produkcji seryjnej, bo nie znaleziono kupca. Dlatego te bomby pomogą UA, ale to nie będzie żaden game charger.
#wojna #ukraina
#wojna #ukraina
#!$%@?ł mnie mój Seat już tak ostatecznie.
Orientuje się ktoś może jaki jest NAJTAŃSZY i nowy samochód koniecznie z LPG?
#motoryzacja #samochody #zakupkontrolowany
Ibizę 1.4 na podtlenku z 2005 roku.
A non stop się coś #!$%@?, zrobiłem rozrząd, ostatnio jeblo sprzęgło a w zeszłym miesiącu posypała się klima, cały nawiew stęka jak koń, nie mogę ustawić jak ma dmuchać bo jak zaskoczy to dmucha na maksa, a jak nie to nie dmucha wcale. Zaświecił się check, strzela z tłumika po odpaleniu, zawory klepią.... Chcialbym wierzyć w to, że jak to zrobię to trochę to
Stanęło na Kii Rio z LPG.
@panzkatowic: ale wiesz że to się da naprawić za 9zł w tym wliczone Twoje ulubione piwo :D kupujesz kontakt60 i wyciągasz potencjometr od regulacji biegu a jak blokuje ciepło zimno to silniczki klap (da się bez ściągania deski przerabiałem to)
ale fakt nigdy więcej ibizy - mam 1.9 tdi i silnik
Mi już chyba tej cierpliwości trochę brakuje. :P
Powiem szczerze, że spędziłem z tym samochodem fajne 4 lata, ale teraz już doszedłem do wniosku, że czas na zmianę.