Wpis z mikrobloga

@panzkatowic a co z Seatem? Jakiego masz? Ja chciałem kupić Seata Leona z 2007 roku, ale .... Moja Avensis t22 (01' sedan) zaczęła się #!$%@?ć i też już #!$%@? mnie brała i chciałem sprzedać.. ale żeby kupić kolejne i lepsze to kredyt musiałbym wziąć, ale jak mam dać prawie 9tysiecy bankowi za 15 tysięcy kredytu to #!$%@?ł ich pies i co miesiąc zacząłem wszystko robić. Teraz zostały mi poduszki amortyzatora do wymiany
@nevif1337
Ibizę 1.4 na podtlenku z 2005 roku.
A non stop się coś #!$%@?, zrobiłem rozrząd, ostatnio jeblo sprzęgło a w zeszłym miesiącu posypała się klima, cały nawiew stęka jak koń, nie mogę ustawić jak ma dmuchać bo jak zaskoczy to dmucha na maksa, a jak nie to nie dmucha wcale. Zaświecił się check, strzela z tłumika po odpaleniu, zawory klepią.... Chcialbym wierzyć w to, że jak to zrobię to trochę to
@North_Dakota wcześniej miałem Seicento i się nie działy takie cuda. Że w ciągu tygodnia zaczęło się sypać. Zresztą co ja #!$%@?ę, robię na bieżąco rzeczy ale już mam tego dosyć, cały czas coś. Zawsze jest jakaś pierdoła do zrobienia. I tak tu idzie stówa, tam dwie i wychodzi na to, że to taka studnia bez dna.
@panzkatowic Miałem tak wcześniej z pierwszym autem - Civikiem 5d... Jajko niespodzianka bo kupiony na szybko na emocjach bo prawko zdane. Po 3 latach na złom. Teraz Ibi szukałem ponad rok (!) i z prywatnych rąk z jasną historią, zadbana w #!$%@?, zero rdzy do dziś trochę dopłacona (15.3k) ale zakup git. Diagnosta na sprawdzeniu przed zakupem mowil ze jakby była 5d to by probowal wyrwać xD Oczywiście jeszcze warsztat przed zakupem,
nie mogę ustawić jak ma dmuchać bo jak zaskoczy to dmucha na maksa, a jak nie to nie dmucha wcale

@panzkatowic: ale wiesz że to się da naprawić za 9zł w tym wliczone Twoje ulubione piwo :D kupujesz kontakt60 i wyciągasz potencjometr od regulacji biegu a jak blokuje ciepło zimno to silniczki klap (da się bez ściągania deski przerabiałem to)

ale fakt nigdy więcej ibizy - mam 1.9 tdi i silnik