Aktywne Wpisy
Elev +146
jestem #!$%@? alimanciarzem
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
hiro95x +52
Sam ze sobą zrobi wywiad w rowie i go nie wrzuci bo przecież nie wróci na youtube bo akat rozina jest najważniejsza xD
#pashalkiwi
benc
#bonzo #gonzo #ojciecpijo #zgierskipej #gansterbenc #uszatylump #klejnotmopsu #melin #melina #uszatyrolmops #uszatypigmej #mateogonzalesdelalump #euckbadzap #gnik #kupsztal #atat #grandgnikbenc #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn2 #pompasilapompaelo #buhahabenc #fanpeng #polskiyoutube #infodlafanowelo #danielmagical #elo #benc
@duzeelobenc: zachlał ryj denaturatem czy inną podpałką i ma bul dupy, za każdym kolejnym pashal kiwi jest to samo
Znają go:
a) my,
b) Kobra,
c) jego rodzine,
d) teściowa.
I to by było na tyle. Odkąd nie nagrywa, jest zupełnie randomowym gościem z Łodzi.