Aktywne Wpisy
kamsher +19
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +5
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Cześć, w sumie pytanie bardziej do różowych. Jak dużą wadą byłby dla was trądzik na twarzy waszego partnera? 21 lvl here, od kilku dobrych lat walczę z trądzikiem, ale na razie ciągle nie zdołałem tej walki wygrać. Przez cały ten czas, czyli właściwie od początku liceum nikogo nie miałem. Fakt posiadania trądziku odbiera mi bardzo dużo pewności siebie w kontaktach z płcią przeciwną i nie wiem, nie potrafię ocenić czy moje obawy są uzasadnione. Normalnie, na stopie koleżeńskiej, nie mam problemu z kontaktem z innymi ludźmi, jestem otwarty, lubię przebywać w towarzystwie. Ale jednak cały czas z tyłu głowy (a raczej z przodu ( ͡° ʖ̯ ͡°) ) obawiam się wpływu stanu mojej cery na bezpośredni kontakt z partnerką. Proszę o szczere odpowiedzi - jak bardzo trądzik wpłynąłby na postrzeganie partnera w waszych oczach?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Nie wiem czy trądzik by mi przeszkadzał w związku. Natomiast wśród znajomych to na bank nie przeszkadza.. Ale wiem że facetom przeszkadza - teksty jakie mi rzucali z czasów kiedy go miałam, były strasznie dolujace.
@Major_Kogz W zasadzie żadnej diety oprócz ograniczenia żywności silnie przetworzonej nie stosowałem, a nuż będzie to to, spróbuję za jakiś czas, co mi szkodzi.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis
Tak to retionoid. Niestety złoty środek z kilkoma działaniami niepożądanymi. Ale też miał swoje plusy - można było nie myć włosów przez kilka dni bo się nie przetłuszczaly. Ja jako studentka medycyny na poczatku odmówiłam dermatolog jak m chciała wypisać retinoidy. Na co wypisała mi 3-miesieczna kurację z antybiotyków
... Kurde przez te.l kilka lat brałam ich w bród. Ale w końcu do niej wróciłam z niewykupione recepta. I poprosiłam
.>Rzuć nabiał
.>Pij kawę z mlekiem i dwa kefiry dziennie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Mimo wszystko badania na uczulenia to pewna wskazówka.