Wpis z mikrobloga

@WPpilot: Póki co tragedia. Wykupiłem dla testu za te parę złoty starter plus i nawet przymknę oko na jakość bo na 576p już coś widać, ale tnie strasznie, że oglądać się nie da. Co jakiś czas odtwarzacz wyświetla czarny ekran i trzeba odświeżać stronę, bardzo często buforuje, rozjeżdża się głos z obrazem co też niesamowicie irytuje.

Odpalane na komputerze, internet 10mbps, wszystko inne chodzi bez zacinania np. youtube z materiałami 1080p
tylko Polsat czy inne kanały też?

@WPpilot: wszędzie :(
A teraz nawet play nie mogę wcisnąć i wybrać kanału po prawej bo strona jakby nie reaguje na te kliknięcia myszy.
Jednak reaguje strona jak naciskam niżej na polecane programy i mi wyświetla okienko z opisem. Sprawdzałem na trzech przeglądarkach, firefox czyściutki bez adblocków itd.

Coś ewidentnie jest nie tak. Może tylko u mnie, ale nie widzę powodu :(
@WPpilot: @oqpniaczek: Przed chwilą nagle zaczął reagować odtwarzacz, ale nadal buforowanie się woła o pomstę do nieba.

Stream oglądam w dobrej jakości z innego źródła i nie ma problemów.

Sam jestem programistą i wiem jak to technologia płata figle, ale jednak to biznes i klient który zapłacił równowartość 2,5kg cebuli nie obejrzał co chciał legalnie :(
@shusty: Jasne, dlatego będziemy prosili osoby zgłaszające się do nas z problemem i posiadające wykupione pakiety zgłosiły się do nas mailowo - będziemy działać tak, żeby zatrzeć (chociaż trochę) dzisiejszą wpadkę.