Wpis z mikrobloga

#polityka Jeśli chodzi o tą aferę z harcerzami... to na Westerplatte zostało zaproszone przez miasto Gdańsk ZHP... jeśli ktoś nie wie to #dobrazmiana ma animozję co do ZHP i faworyzuję ZHR(Związek Harcerstwa Rzeczpospolitej) tutaj dowody ZHP zaczyna wyrzekać się Boga?
Kocham moją ojczyznę ale ten naród jest jebnięty... raczej politycy... czy naprawdę dzieci należące do harcerstwa muszą grać według zasad tych zakłamanych politycznych kałmuckich facjat... dzieci w wieku 8-14 lat raczej nie interesują się walniętą Polską polityką... a jedynym politykiem którego umieją rozpoznać to Janusz Korwin-Mikke... to jest śmierć narodu który został podzielony.. za niedługo dziecko lewak w ZHP prawak z ZHR... chory kraj rządzony przez chorych ludzi opętanych jakąś manią prześladowczą na temat układów... 14 latek po czasie sam sobie wykształci poglądy polityczne jakie będą mu odpowiadały i nie potrzebuję indoktrynacji w sektach młodzieżowych... chory kraj naprawdę
  • 9
  • Odpowiedz
@krakers12: Macierewicz nawet wśród dzieci dostrzega wrogów. Zresztą obejrzyj sobie debaty sejmowe z udziałem dzieci,rak do roku na Wiejskiej im to organizują,te same zachowania,te same wypowiedzi,ta sama retoryka tylko głosy przed mutacją
  • Odpowiedz
Kocham moją ojczyznę ale ten naród jest jebnięty... raczej politycy...

@krakers12: Ale politycy nie wybierają się sami. W gównosondażach PiS ma 40% poparcia. Połowa Wolaków jest zadowolona ze stanu gospodarki.
  • Odpowiedz
@stan-tookie-1: bardzo smutne to co piszesz... myślałem że rodzica którzy zapisują swoje pociechy do harcerstwa chodzi im przede wszystkim o dobrą zabawę... tak było za moich czasów miałem różnych kolegów o różnych poglądach ale nasza znajomość była silna mimo różnic zdań... dzisiaj przy rosole wujkowie się kłócą a w zaciszu swoich domów mówią do swoich dzieci/żon a po co słuchać tego #!$%@?*go pisiora... a na c*uj idziemy do tego lewaka. Smutne
  • Odpowiedz
myślałem że rodzica którzy zapisują swoje pociechy do harcerstwa chodzi im przede wszystkim o dobrą zabawę...

@krakers12: zabawa to wycinek bycia harcerzem, duży nacisk jest kładziony na kształtowanie postaw młodego człowieka.
  • Odpowiedz