Aktywne Wpisy
Mirkwood +9
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Talaxin +61
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Ale nigdy sie tym nie interesowalem.
Albo i nie, bo to alty są.
@sebastian-tuszynski: Ja nie znam
@bart-bednarek: ja ufam, że wróci. Kiedyś musi odbić. Także ufam w magiczne 50-cent (o 0.9 usd jak było przez krótko już nie marzę), bo mam w nim ulokowane dość duże oszczędności, które teraz wynoszą 1/3 tego co wsadziłem.
@streetpunkpl: System nagród jest dość mały jeśli masz na myśli tamto za oglądanie
Dopiero początek, więc ciut słabo, ale jednak dalej coś robią w tym kierunku.
No i właśnie, kopanie.
Przy obecnej cenie, waluta w okolicach 5-8 miejsca opłacalności. Dzisiaj kurs +7% skoczył i pierwsza 4. Niedługo sie pewnie wyrówna ze względu na trudnosć, ale zmierzam do tego, że jedynie czymś spowodowana pompa może wznieść cenę do 0,5$, bo zbyt opłacalne kopanie spowoduje zrzuty i kurs spadnie.
Ja też trzymam większość oszczędności w tej walucie. Ot po prostu kopię od jakiegoś czasu i się
Liczmy na wzrost zainteresowania, bo się trochę potnę, jak to nigdy nie wróci nawet w 80% do ceny w której go kupiłem :D
Chodzi mi o przeliczeniu per gpu. U mnie lbry daje ok. 1.1 usd zysku (odejmuję za prąd), zaś zcash koło 0.9 max na flypoolu. Obydwa testowałem 24h aby wynik był miarodajny.