Aktywne Wpisy

SmiecGnoj +76
Przyszłość jest teraz.
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
źródło: image
Pobierz
annlupin +12
oglądam sobie film Autopsja Jane Doe a co uwas

Ale nigdy sie tym nie interesowalem.
Albo i nie, bo to alty są.
@sebastian-tuszynski: Ja
@bart-bednarek: ja ufam, że wróci. Kiedyś musi odbić. Także ufam w magiczne 50-cent (o 0.9 usd jak było przez krótko już nie marzę), bo mam w nim ulokowane dość duże oszczędności, które teraz wynoszą 1/3 tego co wsadziłem.
@streetpunkpl: System nagród jest dość mały jeśli masz na myśli
Dopiero początek, więc ciut słabo, ale jednak dalej coś robią w tym kierunku.
No i właśnie, kopanie.
Przy obecnej cenie, waluta w okolicach 5-8 miejsca opłacalności. Dzisiaj kurs +7% skoczył i pierwsza 4. Niedługo sie pewnie wyrówna ze względu na trudnosć, ale zmierzam do tego, że jedynie czymś spowodowana pompa może wznieść cenę do 0,5$, bo zbyt opłacalne kopanie spowoduje zrzuty
Liczmy na wzrost zainteresowania, bo się trochę potnę, jak to nigdy nie wróci nawet w 80% do ceny w której go kupiłem :D
Chodzi mi o przeliczeniu per gpu. U mnie lbry daje ok. 1.1 usd zysku (odejmuję za prąd), zaś zcash koło 0.9 max na flypoolu. Obydwa testowałem 24h aby wynik był miarodajny.