Aktywne Wpisy
JuliuszCheedar +31
Ostatnio wrzuciłem pod #krakow wpis, że niektórych #!$%@?ło, ale nie mogłem znaleźć mojego rachunku. Znalazłem w opiniach kogoś rachunek - jest i 15% doliczone za serwis. Co wy na to? :)
Zakluczacie swoje drzwi zaraz po wejściu do domostwa, czy robicie to dopiero jak idziecie spać?
#pytanie #dom #mieszkanie
#pytanie #dom #mieszkanie
Ogniskowa 24 mm, f/2, ISO 1600, mozaika 6 kadrów, każdy po 60 sek.
#namrabcontent <- zapraszam do obserwowania
#astronomia #astrofotografia #astrofoto #fotografia #kosmos #mojezdjecie
@kuzyn123: tyle ze chyba nie trzeba schodzic a potem wchodzic 1,3km. Po plaskim mozna sobie chodzic, szczegolnie jak za zaketem jest klimatyzowany autokar :)
@kuzyn123: aha troszke w gore i meleksem mozna podjechac. To pomysl ze musisz wlez na piechote na obiekt o wysokosci 10 piramid cheopsa. Moze da ci to wrazenie wysokosci. Tutaj masz moje zdjecie kawalka drogi i widok z googla. Mam wrazenie ze sporo mamus spod Cheopsa odpuscilaby sobie po 200 metrach schodzenia :) Zreszta tak wlasnie bylo.
Droga ta zabawa z głowicą astronomiczną :(. Bez głowicy jednak dosyć trudno tak naświetlić gwiazdy, żeby dało się to wyciągnąć :/.
@RicoElectrico: Tak, po polsku nazywa się poświata niebieska, ale osobiście nie lubię tej nazwy, bo jest zielona ;)
@StaraSzopa: Ciemny pas to pobliskie mgławice pyłowe zasłaniające to, co jest dalej.
@namrab: Też to zauważyłem XD
1. Wrzuć kłaliti kontent
2. Ładne zdjęcie, droga mleczna wow
3. Większość wykopków twierdzi, że Milky Way to baton z fragmentów drogi mlecznej
4. Druga większość wykopków wie lepiej, że przecież niebo jest czarne a nie brunatne xD
5. Wykopki wrzucają zdjęcie kalmarów jako krążków cebulowych xD
6. #!$%@? w rzeczy samej
Wykop w pigułce.
A Twoje foto jest zajebiste ;]
@looongier: No wiadomo, ze to "photoshop" skoro napisal, ze mozajka 6 zdjec. Na dodatek magia lightrooma, masek i rozjasniania. Tu masz swietnie wyjasnione krok po kroku