Aktywne Wpisy
PanL +20
Panowie..
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
iErdo +943
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
- Zwolennik całkowitego zakazu aborcji [[1]](http://telewizjarepublika.pl/cejrowski-ubieranie-sie-na-czarno-z-powodu-aborcji-jest-na-miejscu-bo-aborcja-to-morderstwo-i-wymaga-zaloby,38744.html)
- Zwolennik ustanowienia oficjalnej religii w Polsce [2]
- Zwolennik przymusowego zamykania sklepów w niedziele [[4]](http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/643277,bog-slucha-i-sie-cieszy-rozmowa-z-wojciechem-cejrowskim,id,t.html)
- Przeciwnik legalizacji medycznej marihuany [[5]](http://wolnosc24.pl/2017/07/05/antywolnosciowe-wystapienie-cejrowskiego-wywolalo-burze-w-sieci-piznij-sie-w-leb-wolnosciowcu-za-dyche%EF%BB%BF-wideo/)
#neuropa #polityka #4konserwy #korwin #libertarianizm
@prawa_reka_sorosa: Skoro tak to w takim razie ja uważam, że ten kto odmawia mi prawa do swobodnego mordowania ludzi to też jest przeciwko wolności i na pewno nie jest libertarianinem.
No to #!$%@? z pana a nie libertarianin, panie Wojciechu. "Pragnę wolności dla siebie i wszystkich wokół, absolutnej i nieskrępowanej, no chyba że będą działać wbrew magicznej książce w którą akurat wierzę - wtedy to nie".
@K_R_S: WC.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@prawa_reka_sorosa: O ile nie ma zamiaru narzucać tych rzeczy siłą, to nic z tych nie wyklucza go jako libertarianina. Można być katolikiem i libkiem jednocześnie. :P
@mnik1 Przecież nie ma nic sprzecznego w byciu libertarianinem, a katolikiem. Skąd wyście się urwali (╯︵╰,) Jeżeli chce sobie żyć zgodnie z zasadami "magicznej książki" i namawiać do tego innych, to czemu
@mihaubiauek: Tylko ustanowić je jako prawo, pod groźbą odpowiedzialności karnej.
Jak wyżej.
Punkt 3 nie chciał przyjść.
No chyba, że ktoś akceptuje samoidentyfikacje, to wtedy każdy może być kim/czym chce.
Ja nie widzę w cytatach, "państwo ma tak zrobić", tylko "chcę by tak było".
Komentarz usunięty przez autora