ja tu widzę sam tłuszcz i tłuszcz do polania tego tłuszczu.
O #!$%@?, ciekawe dlaczego. Może dlatego, że margheritę przed wrzuceniem do pieca podlewa się oliwą?
włoch robi taką pizzę? Z produktu seropodobnego, że się tak rozlał, że cała pizza mokra od tłuszczu roślinnego?
Mozarella w kulce zwyczajnie szybko się topi i właśnie w ten sposób rozlewa, jeżeli pizza jest trzymana w piecu dłużej niż 2 minuty (mówimy o opalanym drewnem).
źródło: comment_xDtfE9VECAmyWK7vzXsQVbb4m5QOYupq.jpg
Pobierzźródło: comment_zAuMXmc7euHmGl27mWtyM9LbML9ln7vk.jpg
Pobierzźródło: comment_WSdxoEpVxuQS6gJtHl0xQ3ZZdQndCRX5.jpg
Pobierzźródło: comment_vsdmMuRgL0KBoUDsU1mfMfyeCgYxh6rS.jpg
PobierzO #!$%@?, ciekawe dlaczego. Może dlatego, że margheritę przed wrzuceniem do pieca podlewa się oliwą?
Mozarella w kulce zwyczajnie szybko się topi i właśnie w ten sposób rozlewa, jeżeli pizza jest trzymana w piecu dłużej niż 2 minuty (mówimy o opalanym drewnem).