Wpis z mikrobloga

Kochani zdrapkowicze!

Czy komuś z szukających zdrapki EP trafiła się sytuacja, że w wybranym punkcie otwarta była paczka zielonych ale udało mu sie kupić/usłyszeć o niezaczętej żółtej?

Pytam czy ma to sens męczyć sprzedających by sprawdzali zaplecze, gdzie logicznie patrząc, skoro mają otwartą nową edycje to raczej całej paczki starej nie powinni mieć. Oczywiście poza tymi resztkami, które można spotkać w ich pudełeczkach.

Na obecną chwilę chyba tylko jak występują resztki żółtej (przy braku zielonej) jest sens o to pytać?

#wykopskubietotalizatora
  • 5
@Jeremowicz: Ja u siebie nie mam problemów z wyborem kolorów, ale tam są wysokie obroty na zdrapkach i baba ma dużo różnych paczek, także jak proszę o jakiś kolor, to pomimo otwartej np, zielonej, przynosi mi z zaplecza nową żółtą paczkę i otwiera.
Ale bywa też tak, że z poprzedniej PENSJI nie miała nigdy jakiegoś koloru np. zielonego i była zdziwiona, że wogóle w takim kolorze wyszły.
@Nutaharion: dzięki wielkie! Na pewno się przyda. Wieczorem porównam to z trasami, które już odwiedziłem.

PS. Dość niskie są te wartości co, w niektórych miejscach pasowałoby do tego, że zestawienie obejmuje tylko żółte zdrapki? (Ewentualnie czerwone)