Wpis z mikrobloga

Daniel popełnia jeden podstawowy błąd, mianowicie myśli, że sam w sobie jest wartościowy i wydaje mu się, że brak dymów będzie mógł nadrabiać swoją osobą, która tak czy siak jest "nieobecna" na streamie, bo albo żre, albo siedzi przed kompem, a w przypadku Urzędniczej załatwia sprawy prywatne. Kolejnym błędem jest to, że myśli, iż ludzie nie dostrzegają jego kłamstw i tego, że na siłę siedzi na streamach, żeby kasa się zgadzała. On serio myśli, że jest elokwentny i ma "gadane", przy czym gada płynnie jedynie z głupszymi od siebie i do monitora, jak musi coś załatwić to jąka się jak dziecko.
Daniel sam jest nikim, a robotę i pieniądze robi głównie jego otoczenie. Ma wielkie mniemanie o sobie, poczuł się kimś, ja rozumiem, że wyrwał się z patologii i to trochę szok dla kogoś takiego, bo chwycił Boga za nogi. Sam z siebie chce wyciszyć "dymy", co jest spowodowane tym, że Daniel zaczyna poczuwać się jako ktoś znaczący, a przecież chlanie kociołka i bycie patusem nie pasuje do bycia Wielkim Jupiterem z 200k widzów. Dodatkowo Grubas nie przyjmuje żadnej krytyki, skipuje donate, odpowiada agresją, w swoim przekonaniu jest najlepszy i nieomylny.
To wszystko widać nawet w jego zmianie nastawienia do policji zaczna stawiać roszczenia, jest opryskliwy, bo w jego. Ma złudzenie, że policja w Toruniu to jego fani i może z nimi gadać jak z kumplami. Mam nadzieję, że jeżeli serio był na dołku to trochę przejrzał na oczy.
Zaczyna się straszenie adwokatem, co tylko podsyca jego poczucie swojego rodzaju nietykalności.
Generalnie zastanawiam się, kiedy niektórzy zrozumieją, że obrażanie bliskich mu osób w donejtach wcale go nie rusza, wręcz przeciwnie cieszy się, że dalej was dyma na kasę i napychacie mu portfel mimo hejtu. Zobaczcie shota jak kiedyś na nocnym spaniu cała noc obrażano KOBIETĘ JEGO ŻYCIA, a on wyglądał na zadowolonego z ilości donejtów.
Bronią na Grubaska i rzeczą jaka najbardziej go wścieknie to właśnie brak donejtów, wtedy zobaczycie jak się zaczyna gotować. Ja nie mam zamiaru wysłać mu ani złotówki. Mam nadzieję, że większość z was też to zrozumie i nie da się już dymać myśląc, że go tym wkurzacie za | 3 zł.
Mam szczerą nadzieję, że on sam wraz ze swoim ego stanie się młotkiem wbijającym gwoździe do trumny dla jego kariery i życia prywatnego.
My tutaj możemy sobie narzekać, ale prawda jest taka, że większość jego widzów to obecnie dzieciaki od Isamu, Patofonixa i innych upośledzonych "twórców" dzisiejszego YT, widać to po czacie, widać po donejtach. Niedługo sam tag będzie wyglądał tak jak komentarze na YT oraz na grupie, jedynie pochwały lizusów wchodzących mu w dupę i gadanie jak bardzo nie pomaga rodzinie.
#danielmagical #grubyoszust
źródło: comment_e683Ce3Lq0rhGrSXrYrZ1gQihyr7PGIJ.jpg
  • 10