Wpis z mikrobloga

@Mishaku: a jak pomógł - zrobił remont pokoju łukasza i za niego zapłacił, kupił nową kanapę, zapłacił za nowe okna(niby zniszczone z jego winy, ale nowe to nowe), zapłacił za remont łazienki. Dzięki streamom, a więc też dzięki Danielowi Jaca zarobił trochę kasy z celów. Kupił matce telewizor, spłacił pożyczki Gosi u bociana. Dzięki niemu Łukasz mieszka we "w miarę" normalnym mieszkaniu z normalnymi warunkami w jakich powinien wychowywać się dzieciak.
  • Odpowiedz
@rafikz1: to teraz powiedz mi kolego:
1. co zostało z remontu pokoju poza chlewem, gdzie Gocha szcza do miski?
2. jaki remont łazienki? Przez jego fanaberię i skąpstwo nie mają się gdzie myć i załatwiać od kilku miesięcy. Gdyby serio chciał im pomóc i wyremontować mieszkanie to zamówiłby ekipę, która zamknęłaby to w miesiąc, ale woli doić kasę ich upokarzając, a samemu mieszkając w wygodnym lokum.
3. jakie nowe okna? nowe
  • Odpowiedz
@Mishaku:
1. Chlew jest, bo Łukasz tam obecnie nie mieszka i mają remont, a gdzieś rupiecie trzeba trzymać, a co zostało z pokoju? Chociażby ogromna szafa w której zapewne Jaca jak i Gosia trzymają swoje ubrania + łóżko piętrowe na którym zawsze mogą przenocować goście.
2.W jaki sposób ich upokarza, skoro nawet tego remontu nie streamuje, a jedyne czasem na chwilę zajrzy tam kamera, więc kasę jeśli doi to raczej nie
  • Odpowiedz
@rafikz1: uciekło mi powiadomienie wczoraj, nie zauważyłem, że odpisałeś
1. remont? Daj spokój, od kiedy remont trwa pół roku? Gdyby mu zależało to tak jak wspomniałem wcześniej - wziąłby ekipę remontową i już dawno mieszkaliby w ładnym, czystym mieszkaniu
2. W jaki sposób ich upokarza? Dla Ciebie jest okej pokazywać pijaną matkę, wyzywającą, zataczającą się, normalne dla Ciebie jest wyzywanie matki od szmat i #!$%@? na streamie? Tak właśnie ich poniża.
  • Odpowiedz