Aktywne Wpisy
Potworek69 +9
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..
Adolf_Cartman +12
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
#danielmagical
1. co zostało z remontu pokoju poza chlewem, gdzie Gocha szcza do miski?
2. jaki remont łazienki? Przez jego fanaberię i skąpstwo nie mają się gdzie myć i załatwiać od kilku miesięcy. Gdyby serio chciał im pomóc i wyremontować mieszkanie to zamówiłby ekipę, która zamknęłaby to w miesiąc, ale woli doić kasę ich upokarzając, a samemu mieszkając w wygodnym lokum.
3. jakie nowe okna? nowe
1. Chlew jest, bo Łukasz tam obecnie nie mieszka i mają remont, a gdzieś rupiecie trzeba trzymać, a co zostało z pokoju? Chociażby ogromna szafa w której zapewne Jaca jak i Gosia trzymają swoje ubrania + łóżko piętrowe na którym zawsze mogą przenocować goście.
2.W jaki sposób ich upokarza, skoro nawet tego remontu nie streamuje, a jedyne czasem na chwilę zajrzy tam kamera, więc kasę jeśli doi to raczej nie
1. remont? Daj spokój, od kiedy remont trwa pół roku? Gdyby mu zależało to tak jak wspomniałem wcześniej - wziąłby ekipę remontową i już dawno mieszkaliby w ładnym, czystym mieszkaniu
2. W jaki sposób ich upokarza? Dla Ciebie jest okej pokazywać pijaną matkę, wyzywającą, zataczającą się, normalne dla Ciebie jest wyzywanie matki od szmat i #!$%@? na streamie? Tak właśnie ich poniża.