Aktywne Wpisy
MrMas +557
Zakazać trzymania psów powyżej 5 kg w blokach mieszkalnych i myślę że większość problemów z psiarzami i sfrustrowanymi psami się rozwiąże
A taki mały szczur to poleci jak się go kopnie więc problemu nie ma
Tak btw to uważam że trzymanie dużego psa w kawalerce to znęcanie się w pewnym stopniu
#psiarze
A taki mały szczur to poleci jak się go kopnie więc problemu nie ma
Tak btw to uważam że trzymanie dużego psa w kawalerce to znęcanie się w pewnym stopniu
#psiarze
ZenujacaDoomerka +231
Żadna kobieta urodzona po 1993 nie umie gotować, znają tylko McDonald, ładowanie telefonu,"twerkowanie", biseksualizm, jedzenie ostrych chrupkow, kłamanie
Tutaj pytanie czy mogę odpalać ich na yt XD
ten Patus i 5-6 innych meneli siedzą cały czas pod blokiem na hamaku albo w basenie XDD czaicie debile postawiły basen za blokiem i siedzą w nim ( basen 50 cm) xD melanż 24/7h nawet śpią pod blokiem, dzisiaj imprezka trwała do 3 w nocy godzinka snu i od 4 rano do tej chwili siedzi tam 4 osoby i piją wódeczkę a zaraz słyszałem z balkonu, ze grill wjezdza XD tutaj mam pytanie, czy mogę nagrywać na żywo tych downów ? gwarantuję beke a z donejtów które by Ivona czytała od 6-22 (cisza nocna) byśmy opłacili prawnika by #!$%@?ć go z bloku XD no tylko muszę wiedzieć, czy takie coś jest legalne.
#danielmagical
@PO1Pierwszy: muszę wiedzieć jak to wygląda ze strony prawnej, to typowi alkoholicy po 50 więc za dużo mi zrobić nie mogą o to się nie obawiam
Komentarz usunięty przez autora
Tylko w razie jakichś przypałów, typu jeden z nich zapije się do zgona w tym baseniku i będzie patologia, bierz pod uwagę że ty również będziesz miał może nie karę, ale z pewnością jakieś nieprzyjemności
na planu który bym nagrywał znajdowaliby się tylko oni, jeżeli prawo tego nie zabrania to dzisiaj ruszam ze streamem 24/7 do póki nie pójdą siedzieć