Aktywne Wpisy
Dominik76 +128
#p0lka
Mulat, student, pracujący, aktywny, i nie karzeł 180 tylko minimum 183 to ma z czym startować do pięknej, niewysokiej acz stawiającej warunki p0lki.
Mulat, student, pracujący, aktywny, i nie karzeł 180 tylko minimum 183 to ma z czym startować do pięknej, niewysokiej acz stawiającej warunki p0lki.
Jabby +129
Jedna jedyna rzecz jaka względnie wychodziła naszemu głupawemu rządowi to relacje z Ukrainą począwszy od rozpoczęcia konfliktu i to jak świat postrzegał naszą w nim rolę.
Oczywiście nawet to ci pisowscy idioci, z Morawieckim na czele, musieli spektakularnie spieprzyć. Jedna bezdennie głupia wypowiedź naszego "premiera" i świat już uważa że Polska strzeliła focha za zboże i odcięła pomoc militarną dla Ukrainy. Wizerunkowa katastrofa.
Trzeba koniecznie tych debili za miesiąc oderwać od władzy.
Oczywiście nawet to ci pisowscy idioci, z Morawieckim na czele, musieli spektakularnie spieprzyć. Jedna bezdennie głupia wypowiedź naszego "premiera" i świat już uważa że Polska strzeliła focha za zboże i odcięła pomoc militarną dla Ukrainy. Wizerunkowa katastrofa.
Trzeba koniecznie tych debili za miesiąc oderwać od władzy.
Wiem, Rock Zircon to no-brainer ale są da bardzo delikatne jak na mój styl bycia. Sugerowałem się strona audiobudget.com i wytypowałem parę propozycji.
1. Boarseman KR25D ~11$
2. EINSEAR T2 ~11$
3. Boarseman KR49 ~10$
4. Dodocool Hi-res ~10$
5. KZ-ED2 ~7$
6. Pistony 3 ~7$
Jestem w potrzasku, chciałbym zamówić ASAP :(
Każda opinia j alternatywa się przyda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#sluchawki #audio #aliexpress #chinskiecuda