Aktywne Wpisy
dddobranoc +44
Pamiętam, jak Zwyrol był podniecony aż do granic możliwości w poprzednim domu, który wynajmował (tam gdzie miał studio krulestwo itd) jak opowiadał, że to dom po BYŁYM BURDELU. Że tam w w jego pokojach były pokoje na godziny itp
On tam chyba resztki śluzu ze ścian zlizywał z podniecenia.
Chłop jest najpaskudniejszym tworem polskiego youtube, szkodnik społeczny.
Marzę, aby jakiś Konop albo nie wiem, spidersweb dobrali mu się do tyłka bo to
On tam chyba resztki śluzu ze ścian zlizywał z podniecenia.
Chłop jest najpaskudniejszym tworem polskiego youtube, szkodnik społeczny.
Marzę, aby jakiś Konop albo nie wiem, spidersweb dobrali mu się do tyłka bo to
Mein_Kraft +16
Szanowne Państwo, Kachani moi, wracam z banicji. Nigdy więcej udzielania się na #ukraina. Szkoda strzępić ryja.
#kononowicz
#kononowicz
Jak dla mnie to prawie wszędzie jest dobra tylko nie wszędzie jest "kanoniczna" czyli nie wszędzie znajdziesz na cienkim cieście. Np. Dalmacija u Zlatka to niewielka chorwacka knajpka, w rezultacie pizza bardziej przypomina tam langosz: ciasto jest grubsze a składników sporo, przez co zdarza się, że pizza jest mokra na wierzchu. Palermo jest nawet niezłe ale położone na blokowisku. Gazownia kiedyś nie miała sobie równych, ale nie byłem tam już
No kiedyś była kiepska ale się poprawiła.
@Endrius
@marusz
@lewe_konto
Robiłam rozeznanie, jak dla mnie najlepsza Papa Luca, na dowóz też.
Ale tak serio, zamów sobie nr 13, 14 albo 15 i powiedz że to jest dobre. Wczoraj jadłem nr 15 i naprawdę nie polecam.
http://papa-luca.eu/menus/pizza/
Ale samo ciasto jest ok więc te bez sosu (np. nr 5 czy 11) są spoko.
@marusz