Dwie informacje z Lubina. 1) Dziś odbędą się testy medyczne Patryka Tuszyńskiego, jeśli je przejdzie, to zostanie nowym napastnikiem Zagłębia. Prawdopodobnie oznacza to szukanie nowego klubu dla Nespora i/albo wypożyczenie dla Adama Buksy. 2) Zagłębie dogadało się co do kwoty odstępnego za Leciejewskiego z Norwegami z Brann Bergen. Teraz trzeba wyłożyć pieniążki, kwota nie została podana. To też pewnie oznacza pożegnanie z jednym z bramkarzy. AFAIR pojawiały się oferty za Martina Polacka z zagranicy, nie wiem czy są one nadal aktualne. źródło: twitter mkszaglebie.pl
@appylan: właśnie miałem o tym pisać (╯︵╰,) Na następnych zawodach cię pokonam
A co do transferów to niezła paka nam się szykuje. Ostatnie dwa mecze już pokazały potencjał tego składu, a jak na dobre do składu wejdą Matuszczyk, Pawłowski oraz ta dwójka nowych to kto wie, jak daleko zajdziemy. No i może hajs z Jacha wleci ( ͡°͜ʖ͡°) Żeby tylko to
@appylan: Ciekawe co Tuszyński sobą prezentuje, poza tym że dużo hajsu chce. Ma 27 lat, a dobrze pograł ledwie u nas w Białymstoku przez jeden sezon (ze wskazaniem na wiosnę).
Przypominam, że Iran to ruskie pachołki. Izrael jest jaki jest, ale jest naszym sojusznikiem i sojusznikiem USA. Kibicowanie w tym sporze Iranowi jest zdradą stanu i byciem pożytecznym idiotą xDDDD
Dwie informacje z Lubina.
1) Dziś odbędą się testy medyczne Patryka Tuszyńskiego, jeśli je przejdzie, to zostanie nowym napastnikiem Zagłębia. Prawdopodobnie oznacza to szukanie nowego klubu dla Nespora i/albo wypożyczenie dla Adama Buksy.
2) Zagłębie dogadało się co do kwoty odstępnego za Leciejewskiego z Norwegami z Brann Bergen. Teraz trzeba wyłożyć pieniążki, kwota nie została podana. To też pewnie oznacza pożegnanie z jednym z bramkarzy. AFAIR pojawiały się oferty za Martina Polacka z zagranicy, nie wiem czy są one nadal aktualne.
źródło: twitter mkszaglebie.pl
źródło: comment_WYj75vhxhCgN0I0375TLtjnE6ee63HNr.jpg
PobierzA co do transferów to niezła paka nam się szykuje. Ostatnie dwa mecze już pokazały potencjał tego składu, a jak na dobre do składu wejdą Matuszczyk, Pawłowski oraz ta dwójka nowych to kto wie, jak daleko zajdziemy. No i może hajs z Jacha wleci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Żeby tylko to
Komentarz usunięty przez autora