Aktywne Wpisy
dupox +66
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
Ja rozumiem, że tym ludziom należy się szacunek itd. ale przecież to powstanie wręcz zniszczyło nasze szanse na odzyskanie niepodległości.
Dzięki tej chorej akcji armia sowiecka wkroczyła do kraju bez mocnego podziemia, ze zniszczoną stolicą i wymordowanym pokoleniem młodych ludzi. Niby w jaki sposób przyczyniło się to do odzyskania niepodległości?
Tyle chorych powstań, każde zakończone zsyłkami, rabunkiem mienia narodowego, niszczeniem stolicy, a my dalej pielęgnujemy tradycje #!$%@? własnego państwa w imię romantycznej walki dla walki.
#takaprawda #historia #powstaniewarszawskie
Nie każde, patrz Powstanie Wielkopolskie albo Śląskie ,ale o nich się nie mówi...
Nie jesteśmy pępkiem świata. Nie byliśmy najważniejszym państwem II wś. Nie o nas i nie za nas biło się kilkadziesiąt państw i państewek. @FireDash: