Wpis z mikrobloga

@zalogowany_jako: zmień dostawce robią cię w #!$%@? kiedyś miałem podobnie 170 gbp na miesiąc za prąd i gaz od npower i wiecznie coś do dopłaty zmieniłem na ovo Energy i teraz 45 na miesiąc prąd i gaz i odziwo mam nadpłatę co rok około 140gbp wiec zwyczajnie cię dymają bez gumy w dupę!
  • Odpowiedz
@zalogowany_jako: Spark najbardziej #!$%@? dostarczyciel prądu. Przez pół roku płaciłem po 100 miesięcznie ale wtedy wynajmowałem dom i akurat miałem wypowiedzenie najmu to się już tym nie przejmowałem. Niech się landlord martwi jak on zmienił z npower na spark
  • Odpowiedz
@JohnAbruzzi: Troche lipe miales - my jak sie wprowadzalismy do naszego domu to landlord powiedzial "gaz macie od tego dostawcy a prad od tego... jak chcecie to se zmiencie, mi nic do tego" ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@BlackTabby: najlepsze jest to ze landlord mieszka na stałe w USA i przez ponad 6 lat Jan wynajmowałem dom to go nigdy nie widziałem. Wszystko było przez agencje. Najpierw wizytacje co 3 miesiące potem co 6, co rok a na końcu wcale. Tylko listy czy chcemy przedłużyć umowę
  • Odpowiedz
@JohnAbruzzi: Nasz landlord tez przekazal dom w rece agencji bo on z zona sa na emeryturze i w sumie to oni we Francji siedza. Umowe mamy jakby na czas nieokreslony, nic nie musimy przedluzac 0.o Inspekcje tez agencja wymysla raz na pol roku :/
  • Odpowiedz