Wpis z mikrobloga

Jednak muszę się przyznać, że jestem jednym z tych Januszy. I całkiem dobrze na tym zarobiłem.

@Ancro: tak jak rybka?

niby jak na tym zarobić? Przecież to nie ma szans się zwrócić...

@karpadoor: zaraz będzie udowadniał ile to nie zarobił tak jak szalona ryba tutaj https://www.wykop.pl/wpis/18608117/jak-zaczac-z-kopaniem-bitcoin-czy-to-jest-oplacaln/
#kryptowaluty #bitcoin #btc #preczzcenzura

źródło
p.....4 - > Jednak muszę się przyznać, że jestem jednym z tych Januszy. I całkiem dob...

źródło: comment_wCeToCjRTf61k0tCZsZIC8flaW0Pt6uA.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@d3sire5: to jest niezwykle ważne. Na tym scamie masa nowych traci masę pieniędzy ja też straciłem. Nie chcę aby inni powtarzali te błędy. A te trole od cenzury to najgorsze ścierwo. Jeżeli nie masz nic do ukrycia to nie musisz stosować cenzury. Chyba, że forsujesz kłamstwa dla celów politycznych.
  • Odpowiedz
Kupiłem jakiś czas temu trochę kontraktów w ViaBTC. Przy obliczeniach założyłem, że zarówno cena jak i trudność wzrosną w taki sam sposób jak w roku poprzednim. Wyszło mi, że się zwróci w około 13 miesięcy. Okazało się jednak, że trudność wzrastała wolniej i cena szybciej i wyszedłem na swoje po niecałych 6 miesiącach. Sprzedałem co wykopałem (za nieco więcej niż na początku włożyłem) i od tamtej pory wszystko co wpada to "darmowe
  • Odpowiedz
Radzę wykonać konkretne obliczenia przy różnych założeniach i sprawdzić w jakich scenariuszach (cena i trudność) jakie będą tego efekty.

@Ancro : oblicz dobrze następnym razem no chyba, że będziesz kopał bcc tylko po to aby dokopać Core wtedy koszty nie liczą się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz