Wpis z mikrobloga

mysle ze ta gra daje mi wiele wspanialych uczuc a ludzie ktorzy w nia graja sa bardzo mili, pomocni, kiedy czegos nie rozumiem to mi to tlumacza i wzajemnie, nie wiem czemu ludzie, tak sie czepiaja, ze nie moga wbic upragnionej rangi, moze po prostu na nia nie zasluguja, bez sensu jest to zwalanie na teamy, ja chyba na 2000 rankingowych gier w tym sezonie ani razu nie mialem w teamie kogos kto by kogo jakos ostro wyzywal albo szedl afk. serio, granie w teamie to cos wspanialego, szczegolnie na solo q, gdzie mozemy poznac wiele wspanialych ludzi.

#leagueoflegends
  • 13
@Tasanga
a mi sie marzy zeby nowe konta musialy istniec przez rok zanim beda mogly grac rankedy, marzy mi sie zeby gracze ktorzy graja od 2 sezonu zaczynali w goldzie, zamiast w bronzie, a nowi gracze zaczynali w bronzie, zamiast w goldzie (bo ja musialem wbijac z bronzu2 do golda2 przez pol roku, mimo ze mialem gold w poprzednim sezonie, podczas gdy nowe konta maja golda z miejsca) a nie #!$%@?, ja
z moich obserwacji wynika, ze silver ma wiekszy poziom niz gold, bo tam ludzie proboja wyjsc do golda, a w goldzie sa same zapatrzone w siebie cioty, natomiast gold i tak jest lepszy niz platyna5, bo zawsze gdy siegam juz mmr platyny5 to zaczynam grac z ludzmi, ktorzy graja raz na rok, byle nie spasc z platyny5, i nie maja wgl ogaru zadnego bo nie graja na codzien...
@KrulWykopu: Dlatego nie ma sensu grać rankedów zaraz w nowym sezonie, lepiej pomęczyć presezon i dać sobie pare miesięcy na wstrzymanie.
Poza tym męczące jest granie metą, jak chcesz grać nieszablonowo jesteś skazany na #!$%@?, chyba że grasz w jakimś bronzie. Najchętniej sam bym grał tylko w b5 przynajmniej wiesz że nie warto wbijać nowej ranki ( ͡° ͜ʖ ͡°)