Wpis z mikrobloga

Potrzebuje pomocy co do prezentu na drugie urodziny mojej chrześnicy. Miałam juz ambitny plan zakupu hulajnogi lub rowerka bez pedalow ale moj brat znalazł sobie tak cudowną żonę, że każdy upadek młodej będzie MOJĄ WINĄ bo to JA kupiłam rower (jakby kupiła to samo jej siostra nie byłoby krzyku, ale no cóż). I teraz zostałam w kropce. Urodziny za tydzień a ja kompletnie nie wiem co kupić bo to dziecko ma wszystko XD myślałam nad tablica kredowa/mazakową ale ma dopiero malowane ściany i wtedy to juz w ogole bym nie żyła ;-;
Jeżeli ktos poratuje pomysłem za 100-150 zł max to bede naprawdę wdzięczna
#prezent #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 11
@PawsUp: to dziecko ledwo kuma czy to prezent czy co, po prostu to ma. Ja bratankowi zacząłem kupować prezenty po 3 roku życia, bo każdy kupował wszystko na pałe i mial więcej zabawek niż przedszkole xD kup cokolwiek
@PawsUp: proponowałabym wydać te pieniądze na tabletki na łeb matki dziecka ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak poważnie to nie wiem co mogą lubić dwuletnie dzieci, gdybym była na Twoim miejscu to kupiłabym po prostu jakąś lalkę, albo bajki i gitarka
@smoczewski: uwierz mi, ze nie temu dziecku XD
@BajerOp: No ona wlasnie ma ale co zrobisz jak kazdy zawsze cos kupi, nawet ja zobaczę misia "o kupie młodej ucieszy sie". No tak 5 minut sie ucieszy
@fsfdjf: kiedy ja mowilam ze głupia nikt nie słuchał. Wszyscy zmądrzeli po ślubie ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak tylko jako matka chrzestna chyba musze jakos bardziej sie postarać, przynajmniej
@PawsUp: tak to zazwyczaj bywa, szkoda w tym wszystkim dziecka, które będzie musiało wychowywać się z matką-wariatką ( ͡° ʖ̯ ͡°) a co do prezentu to wydaje mi się, że takie małe dziecko niewiele potrzebuje. zdecydowanie bardziej wykazać będziesz się mogła za kilka lat kiedy mała podrośnie i będzie miała jakieś większe wymagania, póki co jakaś lalka albo inna zabawka zdecydowanie wystarczy :P