Na zgłoszenie incydentów macie 48h od czasu dodania tego wpisu.
jest szansa na rozszerzenia tego czasu do poniedziałku? Przez weekend nie będę miał dostępu do kompa i nie mam jak przeanalizować, a działo się całkiem sporo.
@ACLeague: (78) dvo aka dejvo. Samochód #14 w replayu. SEMI R1: 6:04: (99) @mateusz-mazurek: uderzenie w tył na T2. Wypadam na trawę. Z 11 miejsca spadam gdzieś na koniec stawki. R2: 2:33 (606) Michal Pyzara: zepchnięcie z toru. Tracę 3 pozycje.
R1: @HEBLO - 3:08 - L1, uderzenie w tył na wejściu w zakręt - tracę 4 pozycje @KRAZIMIERZ 15:38 - podczas wyprzedzania na długiej prostej dochodzi mnie po czym odbija w mój bok i strąca do otchłani. Po wyprzedzaniu Krazimierza mam lęki
@ACLeague: Semi-Pro, R2, 2-4 okrążenie ostatnie reprezentant mimo neibieskich flag walczy ze mną (dublowany kierowca) i doprowadza do minimalnego kontaktu
@ACLeague: AM R1 ~2:20 @vietnam (numer 993) - wydaje mi się, że to był błąd kolegi i powinien przyhamować wcześniej, żeby mnie nie zdyskwalifikować (bo modliłem się o to, żeby nie wylecieć w kosmos uderzając w barierki) R2 ~19:50 - kolega, którego nicku nie mogę zidentyfikować (nr boczny 14) uderzenie w bok i lot w bandy
@ACLeague: AM R1 3:34 Skethoo kontakt i wypchnięcie TechnoTampon (1-sze okrążenie) AM R1 5:57 Skethoo uderzenie w tył na zakręcie XiaoCiao (obaj wypadają)
I cała plaga teleportacji, a później kontynuacji wyścigu: AM R1 10:48 w0jt1 'back to pits' i wyjazd na tor
@r3pr3z3nt: Sorry kolego :-) Chyba uderzyłem Ciebie przed nawrotem, chciałem przepuścić Ciebie bo kompletnie straciłem koncentracje a jechałeś wyraźnie szybciej, w rezultacie zjechałem na trawę, straciłem panowanie nad furą i taka lipa się stała :-)
@William_Lawson z góry za to przepraszam choć nie ukrywam mogłeś miejsce zostawić bez problemu a nie zamykać mi całkowicie drogę dla mnie po obu stronach wina ale nie mnie to oceniać
@dejvo: sorry. ja szybciej wyszedłem z zakrętu jechałem za tobą ty mnie nie przepuściłeś więc ja zjechałem w drugą strone i ty nagle też i więc jechałem szybciej od ciebie i po prostu wywaliłem tobie w tył . nwm czyja to była wina
Format:
PRO/SEMI/AM - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ
Na zgłoszenie incydentów macie 48h od czasu dodania tego wpisu.
#acleague
jest szansa na rozszerzenia tego czasu do poniedziałku? Przez weekend nie będę miał dostępu do kompa i nie mam jak przeanalizować, a działo się całkiem sporo.
Serwer AM
- gracz: makumba88 / Wyścig 1 - czas wg replaya: 9:05 / Uderzenie od boku, które spowodowało mój spadek o 8 pozycji.
Serwer PRO
wyścig 2
czas: 26:47
- MaciejPL92 uderza mnie w tył przez co wpadam poza tor.
SEMI
R1:
6:04: (99) @mateusz-mazurek: uderzenie w tył na T2. Wypadam na trawę. Z 11 miejsca spadam gdzieś na koniec stawki.
R2:
2:33 (606) Michal Pyzara: zepchnięcie z toru. Tracę 3 pozycje.
- 4:20 sytuacja z autami 267 / 94 / 937
- 25:52 sytuacja z autami 267 / 11
R1:
@HEBLO - 3:08 - L1, uderzenie w tył na wejściu w zakręt - tracę 4 pozycje
@KRAZIMIERZ 15:38 - podczas wyprzedzania na długiej prostej dochodzi mnie po czym odbija w mój bok i strąca do otchłani.
Po wyprzedzaniu Krazimierza mam lęki
AM
R1 ~2:20 @vietnam (numer 993) - wydaje mi się, że to był błąd kolegi i powinien przyhamować wcześniej, żeby mnie nie zdyskwalifikować (bo modliłem się o to, żeby nie wylecieć w kosmos uderzając w barierki)
R2 ~19:50 - kolega, którego nicku nie mogę zidentyfikować (nr boczny 14) uderzenie w bok i lot w bandy
@William_Lawson: nicki w grze nad samochodami włączasz skrótem Crtl+L
AM R1 3:34 Skethoo kontakt i wypchnięcie TechnoTampon (1-sze okrążenie)
AM R1 5:57 Skethoo uderzenie w tył na zakręcie XiaoCiao (obaj wypadają)
I cała plaga teleportacji, a później kontynuacji wyścigu:
AM R1 10:48 w0jt1 'back to pits' i wyjazd na tor