Aktywne Wpisy

konsumatum +260
Dzień dobry, chciałam się pochwalić swoim nowym nabytkiem w postaci kotełka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
źródło: temp_file1759826370648836270
Pobierz
Kuzguwu +61
Narzędzia, które każdy majsterkowicz powinien posiadać (konkretne marki i modele), ja zaczynam:
Knipex Cobra
#glupiewykopowezabawy #majsterkowanie #warsztat #narzedzia
Knipex Cobra
#glupiewykopowezabawy #majsterkowanie #warsztat #narzedzia
źródło: Knipex-87-01-180-water-pump-pliers-Cobra-180mm-42m
Pobierz

2017-06-12 02:09 SINGAPORE SAL Wysłanie przesyłki z kraju nadania
2017-07-10 20:25 WER Warszawa Nadejście przesyłki
2017-07-14 03:34 WER Warszawa Zatrzymanie przez urząd celny (poczta przychodząca)
2017-07-14 16:17 WER Warszawa Wysłanie przesyłki
2017-07-14 23:17 WER Zabrze Nadejście przesyłki (Przyjęcie z ładunkiem)
2017-07-15 07:54 Zatrzymanie przez urząd celny (poczta przychodząca)
#tracking
źródło: comment_0ilLfVQkCNIhIOUUuAt6tuZms6YPjodJ.jpg
Pobierz@Felonious_Gru: ja siebie już też nawet nie oszukuję i nie łudze się
Coś czuję że też będę bulił cło ( ͡° ʖ̯ ͡°) a mówili że na telefony z gearbest nie będzie cła
źródło: comment_6QZjjSR35D1zVBsJ5dJvn0PYBQDeXCnB.jpg
Pobierz"zatrzymany przez urząd celny"
"zwolniony przez urząd celny"