Aktywne Wpisy
Mariaci +64
Czy ja dobrze rozumiem,że babka, która
-chodziła do szkoły w Kalinowce w Rosji,
-posiada podejrzanych znajomych
-jest zakochana w anatomii skóry specjalizuje się w upiększaniu brwi
jest asystentką polskiego premiera!?
-chodziła do szkoły w Kalinowce w Rosji,
-posiada podejrzanych znajomych
-jest zakochana w anatomii skóry specjalizuje się w upiększaniu brwi
jest asystentką polskiego premiera!?
lronman +755
Czy przebywa ktoś z was obecnie w Lloret De Mar?
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
#niepopularnaopinia? wcale nie czego dowiodły wyniki wyborów.
inną rzeczą jest odważne blokowanie idiotycznego pomysłu sprowadzania do Polski islamskich terrorystów.
a jeśli chodzi o podatki to z PO/Nowoczesną byłoby jeszcze gorzej, a na obniżkę podatków połączoną z likwidacją socjalu i "darmowych" usług motłoch nie zagłosuje więc w sumie nie jest najgorzej #oswiadczenie #nadzwyczajnakastaludzi #pis #dobrazmiana
@stop_dyskryminacji_zielonek:
Głosuj na Korwina - chwal neobolszewię z PiS. Czy można mieć większe rozdwojenie jaźni?
Ja #!$%@?ę...
Idioci są szczerzy najczęściej...
Na scenie politycznej podoba mi się w dużej mierze to co robi PiS i Kukiz.
A jeszcze bardziej będzie mi się podobać PiS jak będzie rozgrywać ze sferą biznesową odpowiednią politykę.
Np. jeżeli są naciski ze sfery wielkiego biznesu (który steruje polityką i politykami), aby podnieść cenę paliwa o 20 groszy,
@Destylator_bigosu: na Dudę też nie głosowałem, a jestem z niego zadowolony. gdybym wiedział jaki będzie to poszedł bym na drugą turę
@siodemkaxx: jakim #!$%@??xD jest jak było, a PO sprowadziłoby terrorystów i byś wtedy dopiero zobaczył #!$%@?
@pomarancza3000: przecież nie chwalę, napisałem, że dwie rzeczy mi się u nich podobają. nikt tu
I to jest argument za wprowadzaniem ustroju komunistycznego? Bo za komuny nie było zamachów? 80 tysięcy Czeczenów zostało wpuszczonych do Polski. A #!$%@? robi właśnie postkomunistyczny PiS.
- ręczne sterowanie prokuraturą
- koniec trójpodziału władzy / podporządkowanie sądów politykom
- upartyjnienie mediów narodowych i wprowadzenie propagandy partyjnej
- odbudowywanie sieci "firm państwowych" i obsadzanie nimi niewykwalifikowanych kolegów
- ograniczanie swobód obywatelskich - np. wolności zgromadzeń
@
@Destylator_bigosu: tego z całą mocą nie popieram
Poza tym jakiś przykład na te brednie "a za peło"?
a kto mianował sędziów trybunału?
tvp za po nie była partyjna? proszę cię, oglądałem czasem dla beki tak jak teraz oglądam
a firm państwowych nie obsadzali swoimi, nie zatapiali i nie sprzedawali za bezcen? nie? a z LOTem co robili?
tępili protetujących znacznie bardziej niż teraz, nazywali "podpalaniem Polski" itp. doskonale to pamiętam
jaki miałeś trójpodział władzy "za peło"? najwyżej w książce na WOSie go widziałeś
Co z tego ze nie glosowales jak teraz jawnie ich popierasz w sposob taki jak robia tu wszystkie trolle z pisu...