Wpis z mikrobloga

Lampart rozwiązał kolejną sprawę - tym razem w oparciu nie o winne śmierci Magdaleny Żuk 72 osoby i 32 firmy - a o 120 internautów i 1400 dowodów. Niedługo trzeba będzie wybudować osobne archiwum dla dokumentów pozyskiwanych przez to biuro.
Znamienne jest, że LAMPARTA GÓWNO OBCHODZI, ŻE KAMIL P. to nie KAMIL CICHOSZ. Co tam, aresztowano kogoś o takim samym imieniu, a to wystarczy dla tych nieudaczników podpiąć się i napisać, że zamknęli kolejne śledztwo.
Czyli jak rozwiązali kolejną zagadkę to znaczy, że Kaczorowska nie powiesiła się, a zabił ją Kamil P. ?

Aresztowanie jakigoś tam Kamila P. ma prawdopodobnie związek z zamknięciem największej hurtowni dopalaczy w woj. pomorskim
http://www.tvn24.pl/katowice,51/fabryka-dopalaczy-w-bozympolu-malym-jedna-z-najwiekszych-w-europie,755935.html

#magdazuk #karolinak #polska #egipt #csiwykop
  • 17
  • Odpowiedz
@1korner: Jak zwykle, misz masz i chaos w Lampartowych przekazach ( celowy?, przypadkowy?). Zakończyli sprawę nie pisząc jednocześnie w jaki sposób i z jakim wynikiem. Dlaczego zamiast sprowadzać sprawę do prostych rowiązań i konkluzji, zawsze jest pełno niedopowiedzeń i rzekomych połączeń?
  • Odpowiedz
@dioxyna: No chamówa nie z tej ziemi. Tym bardziej, że napisali całą litanię o tym jak rodzina Żuk ich opuściła.
I ta końcówka, dotycząca tematu Żuk, gdzie napisali, że sprawa jest dopiero rozpoczęta, co się kłóci z ich wcześniejszymi oświadczeniami, że rozwiązali zagadkę śmierci.
  • Odpowiedz
@dioxyna: Tu nie ma o czym gadać. Od początku widać, że ten Lampart to foliarze. Nieszczęśliwi w życiu osobistym ludzie typu @kknnoo, @stopmanipulacji1111, @gigaset, @grejfrut na tym ich lansie chwilę pojadą. Hehe, za dwa tygodnie biuro Lampart coś nowego wrzuci im ku pokrzepieniu.
Ale to dobrze, czekamy na ostateczne oświadczenia biura bla bla bla... zobaczymy ile milionów kolejnych dokumentów pozyskali : )
  • Odpowiedz
@toztoSzok: No to nie ten. Ten Zloty Cichosz wczoraj wypisywał sobie pod postem Lampartów co chcial. Pochodzą tez z innej części Polski. Maja inne nazwiska... I ogólnie prokuratura zaprzeczyla doniesieniom detektywów co do powodu aresztowania.
  • Odpowiedz
@gigaset: Zawsze promowałeś to biuro, nawet bardziej niż Twoi kompani spod znaku spiskowej wizji historii Magdy Żuk, więc wydawało mi się, że zechcesz wyrazić swój podziw dla sukcesu tego biura, jakim jest aresztowanie mordercy Karoliny K.
  • Odpowiedz
@1korner:

Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet pies cię j@bał
Bo to mezalians byłby dla psa

Julian Tuwim

I to jest JEDYNY cytat jaki można zadedykować takiemu małemu łgarzowi i prowokatorowi, który dobrze wie o co chodzi. Ja z zasady z kłamcami nie dyskutuję.

Odbij z glutem, raz na zawsze.
  • Odpowiedz
@1korner: Jaką trzeba być mentalną wywłoką bez kszty szacunku do samego siebie, żeby nie umieć przyjąć, że ktoś nie chce dyskutować z kimś takim jak ty - małym kłamcą bezczelnie manipulującym cudzymi wypowiedziami? Co mam ci jeszcze powiedzieć żebyś się mały kłamco i trollu w końcu ode mnie odpie***lił? Istnieje w ogóle takie słowo, które jest w stanie cię urazić?

Co za zero absolutne bez kszty godności.
  • Odpowiedz
Pisać z kimś, kto co rusz gwałci zasady ortografii i gramatyki ojczystej (można uciekać w podskokach, a nie zesrać w podskokach) zadaje kłam Twym enuncjacjom o zdaniu egzaminu maturalnego. .
  • Odpowiedz