Aktywne Wpisy
Mirki, mamy mega spinę z sąsiadem. Otóż, mój somsiad ma 2 takie jak na zdjęciu "miejsca rodzinne", czyli dwa miejsca jedno po drugim, czyli łącznie ma 4 miejsca parkingowe (ciekawe skąd miał na to pięniążki xD). Od kiedy tu mieszkam nie widziałem jeszcze żeby tam parkował. Korzystając z okazji postanowiłem postawić na jednym z tych miejsc furkę i nic nie mówić. Mijały miesiące i nic się nie działo, nawet coś tam śmieszkowaliśmy
NoMoreTearsJustSmile +278
SPORTOWY RAPORT DNIA
KRAJ
1. Vadis Odjidja przeszedł do Olympiakosu Pireus i tym samym zakończył najdłuższą sagę transferową na polskim rynku. Legia zarobi na Belgu 3 mln euro, a sam piłkarz będzie zarabiać 1,5 mln euro wraz z bonusami za sezon gry, dla aktualnego mistrza Grecji.
2. Według doniesień Sebastiana Staszewskiego Kamil Glik ma ofertę gry od Totenham'u Hotspur wartą 4 mln euro rocznie. Jednak AS Monaco z którym obecnie związany jest stoper, nie wyobraża sobie kolejnego sezonu bez Polaka i proponuje przedłużenie umowy o 4 lata w ramach której reprezentant Polski zarabiałby 3,5 mln euro za sezon gry.
3. Rafał Majka upadł na trasie 8 etapu Tour de France. Polak liczący na wysoką pozycję w klasyfikacji generalnej jest bardzo mocno poobijany i ma dużo otwartych ran, tym samym nie ma już szans na sukces.
ŚWIAT
4. Everton oficjalnie potwierdził transfer legendy Manchesteru United - Wayna Rooney'a. Piłkarz po 13-stu latach wraca do klubu z Goodison Park.
5. Chelsea oficjalnie potwierdziła transfer Antonio Rudiger'a z AS Roma! Obrońca podpisał z londyńskim klubem pięcioletni kontrakt, a Rzymianie wzbogacą się o 34 mln £.
6. Houston Rockets przedłużyli kontrakt z Jamesem Hardenem o cztery lata, co oznacza, że za najbliższe 6 lat gry "The Beard" zarobi 228 mln $. "The Beard" stał się najlepiej opłacanym koszykarzem na świecie.
Do usłyszenia jutro
#abuchatsport #sport #pilkanozna #koszykowka #nba #transfery
@AbuchatSport: gwoli ścisłości, najlepiej opłacanym koszykarzem jest wciąż Curry, który przytuli 201 melonów w 5 lat, a nie 6 jak Broda, co daje lepszą średnioroczną pensję