Wpis z mikrobloga

#!$%@? Mircy xD udało mi się w końcu kupić bilety na #edsheeran za rok w Warszawie. Prezent dla różowego mam z głowy, ale to co #eventim #!$%@?ł z serwerami i płatnością to jest #!$%@? Burkina Faso - dwa razy opłaciłem te bilety, gdzie nie pobrało mi kasy z konta bankowego i powracałem do zakupów, po czym moja rezerwacja była anulowana. To co się dzieje na ich stronie na FB to festiwal #!$%@? xD nie dziwię się ludziom bo organizacja fatalna, niektórzy ludzie mają kasę pobraną z kont a biletów brak xD
Cyrk a nie sprzedaż.
#afera #koncert #rudy #bilety ##!$%@?
  • 19
@Astolus: no mnie już wywaliło o 10:57 z ich strony, później mimo #!$%@? szajsu, żeby tam wejść, to udało mi się kupić bilety gdzieś pół godziny temu :D
Niektórzy piszą, że opłacili, ale mają anulowane, bilety znów wróciły do puli, żeby inni mogli kupić. Kabaret.
@Astolus to była masakra, ja też ponad 2 godziny próbowałam kupić, na szczęście znalazła się chwila rozluźnienia na stronie i się udało. :) Też prezent dla niebieskiego :))
@x1280: hahaha ale w #!$%@? zrobili ludzi, pewnie sporo osob kupilo jakies #!$%@? bilety na sobote, a Ci o 15 dali bilety na drugi dzien na niedziele :d :D :D i na luzie mozna kupic te bilety teraz.
@Astolus: no, czemu nie. moze mieli taki zapis w umowie, ze jak sie dobrze rozejdzie 1 koncert to zrobią drugi, zauwaz ze na trasie w kilku miastach ma po 2 koncerty a ten warszawski 11.08 miał być jego ostatnim na trasie wiec czemu nie zrobic nastepnego i skosić wiecej $
@Chicane no trochę beznadziejnie. Juz nie mówiąc o tym, że na ostatnim koncercie trasy często są jakieś dodatkowe atrakcje. Ja zarezerwowałam dwa oddzielne bilety dla siebie i koleżanki i nie dość, że siedzimy w dwóch końcach stadionu, to wolalbysmy iść na ten drugi koncert. Najwyżej się odda bilety :D
Ja zarezerwowałam dwa oddzielne bilety dla siebie i koleżanki i nie dość, że siedzimy w dwóch końcach stadionu, to wolalbysmy iść na ten drugi koncert.

@kucz: za to powinni zgnić w sztumie, na pewno sporo innych ludzi ma ten sam problem.
@Chicane i jak z jednej strony dobrze, że bilety są imienne, tak w tej sytuacji jest to do dupy, bo trzeba się pieprzyc z oddaniem biletu, a nie po prostu go odsprzedać. Tak samo jak z losowaniem miejsc. Najbardziej chciałam do sektora V04 albo C04. A wylądowałam w C03. Dramatu nie ma, ale to też 13 rząd :/ wiec dość daleko.