Aktywne Wpisy
FreeFromMuslim +153
Aborcją, aborcja, aborcja.
Do ku@#€ nędzy, jakiego procenta społeczeństwa dotyczy to zagadnienie ?
Ileż można o tym pieprzyc.
Pięknie nas miłościwie panujący rozgrywają.
Grzeją tym a na boczku leciiiii lewizna.
#bekazlewactwa
Do ku@#€ nędzy, jakiego procenta społeczeństwa dotyczy to zagadnienie ?
Ileż można o tym pieprzyc.
Pięknie nas miłościwie panujący rozgrywają.
Grzeją tym a na boczku leciiiii lewizna.
#bekazlewactwa
loczyn +947
Lecimy!
Dziękujemy wszystkim za wspieranie naszej inicjatywy #stopdoplatom
Jak możesz pomóc nie wychodząc z domu?
- informuj w mediach społecznościowych na wallach i pod postami posłów jakie efekty przyniesie BK0%
Pod pierwszym wpisem było prawie 3k plusów, jakby chociaż połowa z tego napisała chociaż jeden wpis i polajkowała kilka postów ANTY-BK0% to byłby moim zdaniem duży efekt. W Polskiej polityce nie trzeba być dużą siłą, wystarczy być głośnym i widocznym!
- piszcie
Dziękujemy wszystkim za wspieranie naszej inicjatywy #stopdoplatom
Jak możesz pomóc nie wychodząc z domu?
- informuj w mediach społecznościowych na wallach i pod postami posłów jakie efekty przyniesie BK0%
Pod pierwszym wpisem było prawie 3k plusów, jakby chociaż połowa z tego napisała chociaż jeden wpis i polajkowała kilka postów ANTY-BK0% to byłby moim zdaniem duży efekt. W Polskiej polityce nie trzeba być dużą siłą, wystarczy być głośnym i widocznym!
- piszcie
#motoryzacja #lpg
Komentarz usunięty przez autora
A auto bierze dopalacze (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
1) masz ustawiony dotrysk benzyny - raczej rzadko spotykanye
2) masz upośledzone auto tak jak ja, które myśli że ubywa mu benzyny - po jakimś czasie stwierdza, że jednak nie i cofa wskazówkę do góry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Stalowiak
@emka_
Sebixowe E36 compact 1.6 102km xD
Instalacja jakaś tam brc, wskazówka raczej się nie cofnie bo komp pokazuje że beny mam na 50km i ciągle maleje po rozruchu, w trasie się temu nie przypatrywałem ale raczej też spada. Chociaż może to być spowodowane tym że jak chce silnik przegonić to włączam bene żeby się trochę oczyścił i nasmarował po gazie. Ale to sporadycznie i wtedy beny tankuje xD
A jak chcesz sprawdzić bez podpinania pod instalacje to odpal przełącz na gaz i wyjmij bezpiecznik pompki benzyny. Tylko wtedy gdy samochód zechce jechać na benzynie to silnik może zgasnąć i jak nie masz awaryjnego odpalania to będziesz musiał lecieć do bezpieczników