Wpis z mikrobloga

@zycie_dobre: kruci, specjalnie się zarejestrowałem, bo myślałem, że ten spam minął. Na niezalogowaniu było przynajmniej do południa czysto. Ledwo się zalogowałem, a całe mirko w Danielu Magicalu :O I w sumie też to przez chwilę obserwowałem, ale nie tego się dzisiaj spodziewałem
  • Odpowiedz
@Nienajnowszy: no już c--j w tego grubasa ale cała akcja znajdywania mieszkania po kadrach z marnej jakości streama i przekopywania nagrań do kilku miesięcy wstecz, zmotoryzowane patrole i analizy jak w W11 mnie r-----------ą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nienajnowszy: z tego co czytałem to łukasza-brata magicala zabrał kurator i policja do bidula i nie było dzisiaj streama.
Wypok stalkuje teraz rafoniksa (?) jakiegoś innego streamera bo wyzywał wykop jak sie n-----ł. I teraz go szukają żeby mu w--------ć, już sie zapowiedziały pielgrzymki do niego ale nie wiadomo gdzie mieszka. Gdzieś w białymstoku
  • Odpowiedz
I teraz go szukają żeby mu w--------ć,

@zycie_dobre: że wykopki? w--------ć? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Nie no, ogólnie jestem za, żeby zdjęli tego patusa z youtuba, ale humanitarnie i zgodnie z prawem. Myślałem, że na wypoku są osoby na tyle bystre, żeby po ludzku rozwiązać ten problem. Z drugiej strony ciężko mi uwierzyć, żeby wypopki się z kimś biły inaczej niż w Tekkenie po necie (
  • Odpowiedz
@Nienajnowszy: no nie wiem na ile to beka ale gdzieś na tagu jest film typa z parkingu podziemnego w kominiarce który grozi rafoniksowi hehe

no młody pierwszy raz będzie musiał jakiś zasad przestrzegać i słuchać sie starszych. może na dobre mu to wyjdzie bo tak żadnego autorytetu nie miał. Troche beka że takie coś praktycznie live jest i pół polski to obserwuje. Serio tvn albo netflix powienien prawa do serialu
  • Odpowiedz
@zycie_dobre: to jeśli dobrze rozumiem, to młodego wzięli do bidula (stawiam, że wypok się przyczynił do tego, bo Daniel "podpadł" swoim sponsorom), a Magical dalej strimuje ten cyrk i trzepie donejty, tak? Obym się mylił i żeby się okazało, że gościu ma choć odrobinę RiGCZa.

A na rafoniksa poluje jakiś kozaczek, który prawdopodobnie skończy jak ten troll od "rurki", czyli chyba @Foliarz to był jego ostatni nick ;d
  • Odpowiedz
@zycie_dobre: Podejrzewam, że by młody wcale do bidula nie musiał trafić (przy np. nieobecnościach kiedyś było chyba skreślenie z listy uczniów?), ale ktoś życzliwy z wypoku smarował maile do szkoły i gdzie się tylko dało. Jeśli tak było, to być może nawet ewentualni konfidenci zrobili chłopakowi przysługę, bo w bidulu nie ma raczej lekko, ale przynajmniej po oknach nikt butelkami nie rzuca jak u nich w domu ;p

Trochę mnie
  • Odpowiedz