Wpis z mikrobloga

Witam, tu #chinskiekody i kilka promocji na telefony i inne produkty:

Banggood: Xiaomi Redmi 4X 3/32GB złoty w cenie 109,87$ z kodem 6BGES4X322 (bez refa)
Xiaomi Redmi Note 4 4/64GB Global czarny w cenie 168,20$ z kodem 6BGESRN2G64 (bez refa)

Dzisiaj ostatni dzień promocji z kuponami 1/2$ - tutaj lista dla kodu JUNE600 - 1 kupon na jedno konto, dziennie limit kodów do wykorzystania - 600 sztuk. Kupon będzie reaktywowany codziennie o 7:00, daje zniżkę 1$ od 2$ dla wszystkich produktów nie będących w przecenie (bez refa)

Gearbest: Aktualizacja kodów na telefony, ceny w większości przypadku bez zmian:
Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB czarny international w cenie 142,99$ z kodem NoteA4XK114 (bez refa)
Xiaomi Redmi Note 4 3/64GB szary international w cenie 169,99$ z kodem NoteHK (bez refa)
Xiaomi Mi Max 2 4/64 GB w cenie 265,99$ z kodem MaxMHGmi (bez refa)
Xiaomi Mi5 3/64GB w cenie 199,99$ z kodem MI5629 lub GBMI5H (bez refa)
Xiaomi Mi5S 3/64GB złoty w cenie 243,99$ z kodem Mi5HG4G (bez refa)
Xiaomi Mi6 6/64 GB czarny w cenie 406,99$]z kodem GTMi4GS (bez refa)
Xiaomi Mi6 6/128 GB czarny w cenie 479,99$ z kodem MiSm (bez refa)
OnePlus 5 6/64GB w cenie 489,99$ z kodem OnePlus4G (bez refa)
OnePlus 5 8/128GB w cenie 579,99$ z kodem OnePlus5 (bez refa)
Xiaomi Mi Pad 3 4/64GB w cenie 218,99$ z kodem Mipad629 (bez refa)
Laptop Xiaomi Air 13 w cenie 649,99$ z kodem Air13L (bez refa)
Drukarka 3D Anet A8 w cenie 146,99$ z kodem GBA8EU (bez refa) - wysyłka z magazynu europejskiego

PS. Też ciągle czekam na lepszy kupon na Mi6, a negocjacje się przeciągają.

Tomtop:
Kamera DVR Xiaomi Xiaoyi w cenie 37,99$ z kodem HXFPA3566 (bez refa)

Geekbuying:
Xiaomi Redmi 4A 2/16GB złoty w cenie 89,99$ (bez refa)

W przypadku produktów z magazynu CN w Gearbest - warto wybrać przesyłkę Priority Line - minimalne szanse na VAT i dodatkowe opłaty. Z magazynu HK/HK2 wybierzcie Europe Registered - przesyłka pocztowa, ale też ma niskie szanse Vatu, dostarcza ją pośrednik 4PX przez Austrię. Przy zamówieniu w Banggood warto wybrać wysyłkę Priority Direct Mail - także zmniejsza szanse na VAT.

Obserwuj #chinskiekody aby nie przegapić żadnej okazji lub dodaj go na czarnolisto, by nie oglądać niepotrzebnych wpisów. Sprawdź starsze wpisy, by znaleźć oferty na inne #telefony, których nie było w tym zestawieniu lub dodaj wpis do ulubionych, by wrócić do niego później.

Chcesz być zawołanym do promocji? Zapisz się na listę powiadomień Chińskie kody

Powyższe linki są linkami typu "ref", ułamek wartości zakupionego produktu wspiera moją dalszą pracę pod tagiem #chinskiekody Możesz także kliknąć w link bezpośredni "bez refa" - wybór należy do Ciebie. W obu wypadkach nie ponosisz żadnych dodatkowych kosztów, zaś wybór linku nie ma wpływu na końcową cenę produktu.

Informacje o nas:
Aktualna oferta Hong Kong Goldway z Aliexpress
Aktualne kupony rabatowe do iBuygou
Telefony Xiaomi w Banggood i w Gearbest
Informacje na temat zwrotów z Cashback
Strona ChinskieKody

#xiaomi #gearbest #banggood #kodyrabatowe #kupony #geekbuying #tomtop
rybakfischermann - Witam, tu #chinskiekody i kilka promocji na telefony i inne produk...

źródło: comment_T29MPEYkhcWijzRZPFltlSbtsnQUbl8e.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rybak_fischermann Małe sprostowanie co do wysyłki kurierem i opłaty VAT. Szansa na VAT przy DHL to 99%. Zamówiłem z prezentowanych kodów Mi5. Paczka jeszcze dobrze nie wyleciała z Singapuru, a ja już miałem telefon i za chwilę maila z prośbą o wszystkie skany, potwierdzenia i oświadczenia co jest w paczce. Nie spotkałem osoby która przy DHL, w ostatnim czasie, nie dostała dodatkowej opłaty. Tego nawet nie idzie ominąć jeżeli ich służba
  • Odpowiedz
@hochland: nie jest na 99% VAT i znajdą się osoby, które ominęły w pełni opłaty, a i wiele takich, które dostały niższy VAT z deklaracji celnej. Każdy, kto kupuje jest przygotowany na to, że dodatkowe opłaty mogą zostać naliczone. Dlatego warto korzystać z Priority Line, jeśli jest dostępne.

Na pewno dostałeś pełny VAT? Bo powinno być coś więcej?
  • Odpowiedz
@rybak_fischermann Niższy ok, ale ominięcie go z DHL to już ciężko. Jestem w szoku, że paczka ledwo wyleciała od nadawcy, a ja już miałem telefon ze służby celnej. Przy czymś takim to już są praktycznie zerowe szansę na ominięcie VATu. 178zl to 23% przy słabym przeliczniku ze 199$. Opłat dodatkowych DHL nie pobiera jeżeli nie ściągamy czegoś za często i nie jesteśmy firmą.
  • Odpowiedz
PS. Też ciągle czekam na lepszy kupon na Mi6, a negocjacje się przeciągają.

@rybak_fischermann - czyli na dziś raczej nie będzie kodu na Mi6 (tego w okolicach 370$)? Bo nie wiem czy wymieniać w banku PLNy na USD czy czekać aż przyjdzie moja kasa z BTC... ;)
  • Odpowiedz