Gruby to taki Janusz który dopiero odkrył potęgę zakupów w internecie . kamerki które pewnie znalazłby w jakimś media expercie albo marktcie w Toruniu - zamówione przez internet,Telefon dla Łukasza za 30 zł zamówiony z Chin xD(poprawcie jeśli się mylę) i teraz jeszcze ta podkładka gdzie w dodatku nie doczytał że zasilana jest przez USB xDD.Ktoś może mi wytłumaczyć logikę jego postępowania? #danielmagical
@Jueves: Na tym polega "fenomen" Daniela, że jest niedorajdą. Poza tym musisz zrozumieć, że wszystko jest reżyserowane, im szybciej to ogarniesz tym lepiej, a jeśli nie to
@Niezdyscyplinowana: no nie wiem, rzeczy z internetu potrafią z przesyłka (kurier pod drzwi) kosztować taniej niż rzeczy na miejscu. W przypadku podzespołów komputerowych (np kart graficznych może to być nawet kilkaset zł różnicy), ale nawet w przypadku takiego kabla hdmi 5m który zamówiłem z internetu (z przesyłka wyszło jakieś 25-30 zł) w sklepie na miejscu 5m kabel hdmi 60-80 zł.
@Desann: Przedmiotem rozmowy jest kawałek plastiku z wentylatorami dostarczonego do paczkomatu. Opieram się jedynie na ty w tej chwili. Co do innych rzeczy jak najbardziej się zgodzę.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora