Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +103
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +55
#polityka #4konserwy #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
Inna kwestia,że Belka stwerdził "Tusk wiedział o opieszałości prokuratury" to też jest ciekawe
Komentarz usunięty przez moderatora
@mopo: >Myślałem, że chociaż to służy poznaniu prawdy przez opinię publiczną,
@mopo: naiwny człowieku taka komisja nie służy poznaniu prawdy tylko, stworzeniu niekończącego sie spektaklu,- SHOW MUST GO ON
I ciągle mnie zastanawia czemu pis głosował przeciwko ustawie o parabankach
@Hamouma: co przez to rozumiesz?
@Hamouma: na zachodzie po czymś takim premierzy podają się do dymisji i upadają rządy.
Monarchia byłaby lepsza,rządziłby król np Pan Janusz Korwin Mikke,albo jakiś inny uczciwy i sprawiedliwy przywódca i nie mielibyśmy takich nieprzyjemnych sytuacji,gdy obywatele są okradani