#drony Szukam drona do zabawy - zależy mi na baterii i możliwości użycia przy silniejszych wiatrach. Cena raczej dowolna choć im mniej na kaprys wydam tym lepiej i oszczędzi/zmniejszy mi to focha w domu. Wiatr powiedzmy jak nad morzem przy plaży, troszkę może mocniejszy . Dzięki z góry za propozycje
@Treworek: jak na wiatr to tylko bezszczotkowy, na początek zobacz XK X251 albo MJX Bugs 6 - są <100$, mają małe silniki i są Ready to Fly, nie zrobisz sobie za bardzo krzywdy i nie musisz bawić się w ustawianie ;)
Do zabawy to rozumiem bez GPS, attitude hold i innych bajerów, tylko radość z latania.
Nie pozdrawiam bezmózgów którzy osobie z ukraińskimi blachami wybazgrali samochód i przebili opony na jednym z podkrakowskich Taurusow, można nie lubić Ukraińców ale trzeba na prawdę mieć gówno zamiast mózgu by robić takie rzeczy losowej osobie której się nawet nie zna
Szukam drona do zabawy - zależy mi na baterii i możliwości użycia przy silniejszych wiatrach. Cena raczej dowolna choć im mniej na kaprys wydam tym lepiej i oszczędzi/zmniejszy mi to focha w domu. Wiatr powiedzmy jak nad morzem przy plaży, troszkę może mocniejszy . Dzięki z góry za propozycje
https://www.dji.com/mobile/mavic/info
Ziomek z roboty tym lata. Za je bi sty :)
Do zabawy to rozumiem bez GPS, attitude hold i innych bajerów, tylko radość z latania.