Wpis z mikrobloga

@Renard15: a tak wygląda moja osada w 9 tygodniu. oczywiście kuźnia na 2 levelu + taniość i identycznie gildia bohaterów.

Tylko co z tego jak na najmroczniejszym wejdzie na tego typa z tarczą i maczugą masochizm, wrota śmierci więc co robimy? oczywiście ranimy samego siebie, szansa na przetrwanie 77% bodajże bo pierścien uporu założony i zdychamy, #!$%@?ąc szyk całej ekipy. a miałem 3 martwych już więc równie dobrze moge sobie
Renard15 - @Renard15: a tak wygląda moja osada w 9 tygodniu. oczywiście kuźnia na 2 l...

źródło: comment_skXWQo77bvBVL48kx3hemSpm3kcFwC4K.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@sejsmita: pudło, 4x kamyczek za 5000. z antykwariuszką wyciągnąłbym 40k - 45k xD

to nie jest druga misja, to tydzień ósmy , patrz mój post pod postem
ale faktycznie 3x kozacki item na dzien dobry.. miła odmiana od ciągłej kompromitacji wykopka na dungeonach
also w drugim tygodniu zawsze pojawia sie badaczka zarazy i kapłanka, chyba że poslesz dismasa/ reynalda / obu do piachu na samouczku
  • Odpowiedz
@Renard15: Ten patch wyszedł jakoś w lutym, ostatni wielki update, jak miało nie być aboma? Pojawił się Shrieker, nowe potwory w czerwonych lochach i trochę nowych ajtemów. Generalnie kiepskie modyfikacje i średnio mi się to podoba, zwłaszcza zwiększenie wartości skarbów wraz z pojemnością slotów na nie. Można bank otworzyć, co trochę zabija sens gry.
  • Odpowiedz