Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +37
Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
mpetrumnigrum +257
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz

Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
@dupadupa1234: W Gearbest z wysyłka z Chin, ale całość kwoty i tak więcej wyjdzie: Waga łazienkowa Xiaomi - w cenie 44,99$ z kodem gbrteA (bez refa)
@rybak_fischermann: To gdzie większa szansa na ominięcie Vatu? Standard Shipping i DHL z przepakowaniem w UK? 20$ to prawie połowa opłaty vat a jak jeszcze do tego vat dojdzie to już prawie wyjdzie tylko co w Sferisie.
Na Gearbest do Niedzieli był za 143$ ale się spóźniłem z decyzją, ale na GB i tak nie był dostępny z wysyłką Priority Line.
W ostateczności jeszcze myślę nad Redmi 4 Prime tez cały czarny ze snapem 625.
Możesz obserwować tag lub mogę cię zawołać, jak się coś trafi nowego na czarny note 4
Dzieki za pomoc.
Mi wchodzi jako: FIXED PRICE Coupon: $134.99