Czy w tej grze da się wygrać na punkty? xD W każdej rundzie mam lepsze statystyki - więcej ciosów, obaleń a i tak przegrywam, przynajmniej przez niejednogłośną decyzję xD #ufc2 #ps4
@GdzieJestBanan nie jestem pewien czy gra bierze to pod uwage ale w rzeczywistosci bierze sie pod uwage jeszcze kontrole oktagonu oraz pasywnosc/agresywnosc
@bbZ1337: Wątpię, ale agresywność i kontrola też raczej na moją korzyść. Teraz udało mi się wygrać, ale miałem gigantyczną przewagę, więc nie ma tu o czym mówić. Wcześniej przewaga nie była tak wyraźna, ale jednak była - i przegrywałem. xD Śmieszne trochę.
@GdzieJestBanan mi tez sie zdarzaja takie sytuacje, ze na spokojnie ciesze sie z wygranej i omijam animacje zeby zobaczyc ze przegralem.. Ale nie jest to jakos szczegolnie czesto.
Nikogo nie wolno nienawidzić i nikim nie wolno pogardzać. Dlatego, że nienawiść i pogarda są niszczące - niszczą tego człowieka, którym pogardzam, bo nie zostawiają mu już szansy na odmianę. I niszczą też mnie - bo skoro jest we mnie nienawiść, to znajdzie się miejsce i na zło... #ukraina #rosja
#ufc2 #ps4
Komentarz usunięty przez autora