Aktywne Wpisy
Mc_Gnoyek +2380
Mirki, proszę was o pomoc.
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
girldoma +515
Robiliśmy #rozdajo, w którym do wygrania były 3 cenne nagrody, a zwycięzca sam wybiera to co chciałby otrzymać, no więc
@strongBAD co chciałbyś dostać tablet, odkurzacz czy telefon? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak, udało ci się wygrać! Gratulujemy!
Szczegóły oraz adres dostawy podaj nam na PW. Tam uzgodnimy wszystkie aspekty twojej wygranej.
W tym #rozdajo było ok 200 uczestników i żadnego multikonta (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem znów zwycięzca był tylko jeden, ale chcemy podziękować wszystkim innym za udział i zaufanie do nas. Niektórzy z was robili zamówienia całkiem sporą wartość. Chcemy im podziękować chociaż w taki sposób:
Każdy kto brał udział w tym #rozdajo i złożył zamówienia na ponad $300 dostanie od nas kupon rabatowy na $15 przypisany do swojego konta. Można zrobić darmowe zakupy, albo dorzucić pare groszy i kupić coś droższego z tym kuponem.
Do końca tygodnia zbieramy e-maile i w Poniedziałek dodajemy kupony do waszych kont. Lista osób, które otrzymają kupon:
@Shyvana: @orlando74: @pifpafiara: @dizzydom: @MagnaPomerania:
Wasze słuchawki z ostatniego #rozdajo zostały wysłane. Powinny dojść w okolicach 20 czerwca.
Czekamy na recenzje!
#gearbest
Fajnie by było gdybyście później wrzucili na mirko zdjęcie i pokazali co kupiliście w naszym sklepie.
@konto_do_rozdajo
@BackToTheFuture: jak by było "zamówienie" a nie liczba mnoga "zamówienia" to by mógł nie pytać.
Nie dość że wyhaczyłem Xiaomi Vacuum z ktorego jestem bardzo zadowolony to jeszcze to!