Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@AdekJadek: obywatel UK, urodzony w UK, syn uchodźców - to pokazuje, że oni nie chcą się asymilować i integrować, izolują się często w swoich dzielnicach, są wychowywani w duchu swojej religii miłości i pokoju oraz mordują w jej imię zasad, że każdy innowierca jest wrogiem, którego trzeba zabić. To jeszcze mocniejszy argument by ich tu nie wpuszczać i deportować każdego podejrzanego.
@patrol798 wczoraj były dwa wypadki samochodowe oba to były fordy. Myślę że powinno wycofać się fordy z produkcji albo zakazac by jeździły!!!

@patrol798 jak z rękawa, sypać Ci jeszcze parę?
Warto by było by złapać programatora i go wyeliminować. A nie fordy które sobie jeżdżą. Warto przyjrzeć się też kierowcy czy nie #!$%@?ł czegoś czego nie powinien.

Brawo rozwiązałes problem terroryzmu jednak wiesz skąd on pochodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak z rękawa, sypać Ci jeszcze parę?

@innv: nie, dość już absurdu nam dziś zaserwowałeś

Warto by było by złapać programatora i go wyeliminować. A nie fordy które sobie jeżdżą. Warto przyjrzeć się też kierowcy czy nie #!$%@?ł czegoś czego nie powinien.

@innv: nie pij więcej, wyręczyłeś mnie i odpowiedziałeś sobie sam na swoje debilne wywody ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@patrol798 kurde byłem przekonany że ktoś kto zaszczepil ta durna narrację "nie przyjmować uchodźców" pociągnął dalej temat

A tutaj klops xD

Argumenty się skończyły co? :) to trzeba mnie wyzywać :)

Życzę miłego dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Napisałeś do mnie:

Identyko debilna narracja, serio

@innv: chłopie, jesteś hipokrytą, sam mnie pierwszy próbujesz obrazić i wypominasz mi to, że także określiłem twoje wywody debilnymi i cię przez to obrażam? Trochę masz nierówno pod sufitem człowieku.

Argumenty skończyły się tobie, rzucasz jakimiś idiotycznymi porównaniami i próbujesz zmienić temat wypominając mi to, że odwdzięczyłem ci się słownictwem, którego ty pierwszy określiłeś wobec mnie. Skończ już i nie pogrążaj się jeszcze bardziej.
@patrol798 wyzywasz mnie od alkoholików sugerując że jestem pod wpływem czegoś.

No niestety sam stwierdziłes gdzie leży problem a teraz próbujesz się wywinac bo nie pasuje Ci do teorii :)

Dziś będę miał ubaw na caly dzień :) i już bez odbioru