Aktywne Wpisy
Papierznik +14
niemcy;
-14tki mogą się ruchać
-w szkołach dostają gumki oraz ulotki edukacyjne, są zajęcia o seksie i związkach i uczuciach
-wychowawca klasowy zna swoich wychowanków i jest dla nich przyjacielem
-w gimnazjum podejmowane są pierwsze zatrudnienia dzięki czemu ludzie mają pierwsze referencje
polaczkowo;
-14tki to dzieci, chyba upośledzone bo dosłownie nikt nie potrafi z nimi ani rozmawiać ani nic załatwić
-nie ma żadnej sensownej edukacji seksualnej a wszelkie próby jej wprowadzenia są
-14tki mogą się ruchać
-w szkołach dostają gumki oraz ulotki edukacyjne, są zajęcia o seksie i związkach i uczuciach
-wychowawca klasowy zna swoich wychowanków i jest dla nich przyjacielem
-w gimnazjum podejmowane są pierwsze zatrudnienia dzięki czemu ludzie mają pierwsze referencje
polaczkowo;
-14tki to dzieci, chyba upośledzone bo dosłownie nikt nie potrafi z nimi ani rozmawiać ani nic załatwić
-nie ma żadnej sensownej edukacji seksualnej a wszelkie próby jej wprowadzenia są
daaamianek +25
Szczerze, to uważam, że Boxdel oberwał za mocno. Mainstream w Polsce, ludzie mniej obeznani w internecie, traktują go na równi z Trynkiewiczem. Jak narazie jest jeden screen z czasów team speakowych XD
#boxdel
#boxdel
#zamach #uk #neuropa #4konserwy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Warto by było by złapać programatora i go wyeliminować. A nie fordy które sobie jeżdżą. Warto przyjrzeć się też kierowcy czy nie #!$%@?ł czegoś czego nie powinien.
Brawo rozwiązałes problem terroryzmu jednak wiesz skąd on pochodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@innv: nie, dość już absurdu nam dziś zaserwowałeś
@innv: nie pij więcej, wyręczyłeś mnie i odpowiedziałeś sobie sam na swoje debilne wywody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tutaj klops xD
Argumenty się skończyły co? :) to trzeba mnie wyzywać :)
Życzę miłego dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@innv: chłopie, jesteś hipokrytą, sam mnie pierwszy próbujesz obrazić i wypominasz mi to, że także określiłem twoje wywody debilnymi i cię przez to obrażam? Trochę masz nierówno pod sufitem człowieku.
Argumenty skończyły się tobie, rzucasz jakimiś idiotycznymi porównaniami i próbujesz zmienić temat wypominając mi to, że odwdzięczyłem ci się słownictwem, którego ty pierwszy określiłeś wobec mnie. Skończ już i nie pogrążaj się jeszcze bardziej.
No niestety sam stwierdziłes gdzie leży problem a teraz próbujesz się wywinac bo nie pasuje Ci do teorii :)
Dziś będę miał ubaw na caly dzień :) i już bez odbioru
@innv:
Komentarz usunięty przez autora