Aktywne Wpisy
abc3 +161
CzlowiekMagnetowid +372
Chcę się pochwalić, że oscamowałem scamerów na 70 zł.
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
zaczynamy od #banggood i kilku ciekawych promocji
LINK - Pilot 10-cio kanałowy do modeli RC iRangeX iRX-i6X 2.4GHz za $39.94
LINK - Zestaw treningowy dla ślusarza firmy DANIU - wysyłka z EU za $9.54 <-- w cenę wliczona wysyłka NL_post z magazynu EU
LINK - Dron FPV Eachine Flyingfrog Q90 Micro za $31.99
LINK - 3 w 1 - lampka, zegarek z budzikiem i radio FM firmy ARILUX® za $25.19
LINK - Mysz bezprzewodowa #xiaomi 1200DPI 2.4GHz 4 Buttons za $17.29 <-- jest to ta nowo wypuszczona wersja
LINK - #tvbox TV box COOLEME® MB3 Amlogic S912 2/32 2.4G + 5.8G WIFI 1000M LAN za $42.99 <-- dlatego #netflix i #kodi też zawołamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
LINK - Raspberry Pi 3 Model B za $33.59
#zapals
LINK - Rękawiczki Xiaomi z obsługą telefonów dotykowych za $6.99
Linki bezpośrednie:
--
Możesz nas śledzić na:
FACEBOOK
TWITTER
tagu #cebulaonline lub naszym profilu na Wykop.pl
Zapisz się na listę powiadomień, zatwierdzając popup na naszej stronie
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen