Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty Witam mam pytanie ? Jakiś czas temu stwierdziłem ze zainwestuje 30500 w krypto,kupilem licencję do dascoin za 2000€ (wiem zdabia na ten tenat są podzielone ) zostalo mi 21700 za co kupilem w tedy jeszcze 3.6btc I wlasnie tu jest problem,sprzedalem to wczoraj po 7550 za sztukę lacznie za 27050 wiec niby profit i odrobienie licencji dosc w duzym stopniu ale kurs szedl wiec odkupilem choc troche 1.3btc chyba był po 7900 i zostalo 16765PLN i tu pytanie strata i tak duza ale uważacie ze warto odkupić za reszte btc bo nizszy niż teraz nie bedzie nawet po ewentualnej korekcie czy jednak nie warto po obecnym kursie ?wowczas po tej bezsensownej sprzedazy miałbym 3.3btc wiec strata do wczoraj 0.3btc ale patrząc na to co moze być chcę poznać opinie czy to ma sens bo nie wiem czy jest na co cZekać a patrząc na kasę początkowa 21700 nie licząc licencji to mając 3.3btc wyszedlbym na 0 gdyby spadl do 6600
  • 28
@Tychaq: Chcę po prostu wiedzieć co ludzie bardziej doświadczeni by zrobili bo ja tu zaczynam wczesniej wlasnie bukmacherka a co do dasa to to ze ma byc hybryda to go skresla teraz juz nawet btc pomalu nie jest w pelni anonimowy
@jarnunvosk: tzn jak nie mam strategi interesuje sie krypto ale krotko najpierw zaopatrzylem sie w btc i chcialem wchodzić dalej na inne krypto jednak chxualem wcześniej pomnożyć btc ale raczej marne szanse na to dlatego pytam co zrobić bo za pln to sie dalej nie nainwesuje
@ktoosiu: Mozliwe ale z 2 strony wydaje sie to byc tak dalece juŻ posuniete w rozwoju ze szansa jest noi po co tacy ludzie ktorzy są znani i mają gotówki w brud mieliby ryzykować swoje nazwisko ?dla dodatkowej kasy a nie mowcie bo gdyby wyszlo tak jak mówią to fakna sprawa
@artur-knapczyk: Przecież dascoin to scam, promowany przez MLMowców i ludzi, którzy zakładają na FB strony typu 'chcesz zarabiać 100 zł dziennie?' XD Weź się tego syfu pozbądź, chyba, że nie możesz ale to świadczy tym bardziej o tym, że to scam

Co do bitcoina to chłopie Twoja decyzja :D Ja widzę jeszcze szanse na wzrosty, ale niektórzy czekają na korektę :P
Ja bym na Twoim miejscu odpuścił, patrząc po tym co
wiec co radzisz poczatkujacemu mlodemu chlopakowi

@artur-knapczyk: wybierz strategię, moją przez lata było kupowanie regularne bez względu na cenę. Uśrednisz tym samym koszt zakupu nawet w przypadku naglego spadku ceny i pamiętaj TYLKO BITCOIN
Wiem że z dascoin moze roznie byc dlatego chce go odrobic ale go nie skreslam zobaczymy mamy zwolennikow i przeciwnikow czas pokarze a co do btc patrząc na przyszłość zeby zarabiac na innych krypto to warto mimo wszystkonodkupic i zapomnieć i czy korekta musi mieć miejsce jak coraz wiecej kasy jest inwestowane w btc
To poelga na tym że mając licencję kupiona po okreslonej częstotliwości czyli trudności wydobycia ktora rosnie co ok 2 tygodnie (w tej samej cenie bedzie mniej monet ) w licencjacj za 100 500 2000 5000 i 25000 € wyzsze są korzysniejsze np ja kupując po frequency 6.2 w licencji za 2000 mam 8516 ale teraz juz po 6.8 jest chyba 7764 monety .Mamy portfele na ktore splywaja w kolejnosci kupna w czerwcu