Wpis z mikrobloga

Gdyby Danielek był mądry i faktycznie chciał wyrwać się z tej patologi, to już by to zrobił. Proszę was, gościu zarabia taką kasę że może pozwolić sobie na naprawdę dużo, a ta bajka że nitk mu mieszkania nie chcę dać? Jeżeli jest odpowiednia umowa, to Danielek jak coś zniszczy to zapłaci takie odszkodowanie że głowa mała... Cała ta szopka z robieniem remontu dla rodziny już dawno zamieniła się w jeden wielki interes. Ja dalej nie mogę uwierzyć w to że dużo osób wierzy w tą bajkę z dosypaniem narkotyków xDDD Serio byłem kiedyś wielkim fanem Daniela, broniłem go, nawet z różowym siedzieliśmy w weekend i sobie go oglądaliśmy zamiast spędzać jakoś czas bardziej produktywnie niż na "patole" Ale koleś odleciał całkowicie, brata już ma całkowicie w piździe, co on teraz remontuje? Gdzie to wszystko co obiecał?
Gdyby faktycznie chciał zabrać Łukasza, to powiedziałby tak, Ciotka bierz mojego brata, będę Ci płacił za niego 1 tys miesięcznie, ale niech on się poczuje jak w normalnej rodzinie, bo ciotka wyglądała na taką. A on jakieś szopki #!$%@?, że brata mu zabierają, a z czyjej winy?
#danielmagical
  • 11
  • Odpowiedz
@db95: Podejrzewam, że co jakiś czas są dodawane nowe ogłoszenia. Jakby chciał to znalazłby mieszkanie. Ale wie, że na urzędniczej może pozwolić sobie na dymy, a w nowym mieszkaniu nie wiadomo jak będzie. Daniel nie liczy się z nikim byleby kasa leciała.
  • Odpowiedz
Danielek był mądry i faktycznie chciał wyrwać się z tej patologi, to już by to zrobił. Proszę was, gościu zarabia taką kasę

@db95: zarabia kasę na patologii, jak z niej wyjdzie kasa przestanie płynąć
  • Odpowiedz
@db95: Daniel dobrze robi, doi kurę znoszącą złote jajka czyli całą atmosferę streama, gdyby nagle wszyscy poszli na odwyk, przestali pić i wyprowadzili by się do zadbanego mieszkania, #!$%@? bombki strzelił trzeba by było zarabiać inaczej na życie xD
  • Odpowiedz
@db95: dokladnie , Sam remont pokoju 2na5 ktory trwal 3 tyg , po czym I tak zrobiony na odjeb, lozko dwu pietrowe, bo juz wiedzial ze sie nie wyprowadzi, wszystkie niby te ala dymy wydaje mi sie ze daga byla na stream tez nie Bez powodow
  • Odpowiedz