Wpis z mikrobloga

@chalmi: Ja bym go widział w defensywnej lidze Włoskiej. Tylko nie mam pojęcia, jak gra Inter w tym momencie. Raczej by się tam odnalazł patrząc na pozycję Interu. Po odbudowaniu formy mógłby iść gdziekolwiek. Szkoda chłopaka, bo w Sevilli był maszyną na swojej pozycji. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@GdzieJestBanan:
Co do samego zaś meritum, to nie są jego wybory modowe, a Celii. Nie jara go siedzenie na ławce, zwłaszcza przy perspektywnie MŚ za rok. Do jakiegoś FC Zadupie Leśne Celia mu przejść nie pozwoli. Paryż nie ma innych zespołów, więc Mediolan wydaje się naturalnym kioerunkiem. Problem w tym, czy ma szanse tam na pierwszy skład?
@Ragnarokk: Tak jak wyżej pisałem - patrząc na obecną pozycję Interu (z tym, że jak też już pisałem, nie wiem jaki system gry prezentuje Inter), to miałbym szanse na 1 skład. Szczególnie, jeśli wróciłby do formy i zaczął przede wszystkim grać. Bo chyba tego właśnie zabrakło w PSG - nie talentu i umiejętności, a minut na boisku.
@GdzieJestBanan:
Zagrał wystarczająco dużo minut. Po prostu w tym sezonie jest fatalny. Trudno, zdarza się, formę można stracić a w takich klubach jak PSG ciężko ją odzyskać. Nie on pierwszy totalnie zawiódł w klubie tego poziomu.
Pożyjemy, zobaczymy :)