Aktywne Wpisy
wargi-sromowe-mniejsze +1193
Niedługo mija 25 lat jak z kumplami na naszej miejscówce w lesie zakopaliśmy stalową skrzynkę zawierającą:
- notes z naszymi wpisami
- butelkę słynnej nalewki marki #keleris
- butelkę wina szlachetnej marki Jabłuszko Sandomierskie
- paczkę fajek marki Sobieskie
Skarb został zakopany przez grupę 4 przyjaciół celem ponownego odkopania go i konsumpcji 25 lat później jako swoisty test długowieczności naszej przyjaźni. Mieliśmy po 17 - 18 lat, dziś jesteśmy po czterdziestce. Niestety
- notes z naszymi wpisami
- butelkę słynnej nalewki marki #keleris
- butelkę wina szlachetnej marki Jabłuszko Sandomierskie
- paczkę fajek marki Sobieskie
Skarb został zakopany przez grupę 4 przyjaciół celem ponownego odkopania go i konsumpcji 25 lat później jako swoisty test długowieczności naszej przyjaźni. Mieliśmy po 17 - 18 lat, dziś jesteśmy po czterdziestce. Niestety
Marek_Tempe +133
Macie tak czasem, że odpisujecie komuś, piszecie staranny, przemyślany, merytoryczny post a potem dopada Was myśl, a na #!$%@? mi ta dyskusja jest w ogóle potrzebna i nie wysyłacie?
Edit: Mam tak w 9/10 przypadków.
Edit: Mam tak w 9/10 przypadków.
Singiel Roberta Milesa został wydany w roku 1996 i okazał się dużym sukcesem, zajmując w wielu krajach pierwsze miejsca na listach przebojów. Jest to jednak... cover utworu pierwotnie nagranego przez Edytę Górniak! To bardzo rzadka sytuacja, ale jednak tym razem to nie polski artysta coverował zagranicznego.
Piosenka "One & One" w wersji Edyty Górniak swoją premierę światową miała w roku 1997 wraz z albumem Kiss Me, Feel Me. Została jednak nagrana w roku 1996 przed wersją Roberta Milesa! Niestety wersja naszej rodaczki nie przyniosła jej tak wielkiego sukcesu jak cover Milesa.
Wersja Edyty Górniak
A według Was, która wersja piosenki jest lepsza?
#ciekawostki #robertmiles #edytagorniak #muzyka #trance #muzykaelektroniczna
Która wersja piosenki "One & One" jest lepsza?