Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +77
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
InPost się popsuł.
#inpost #paczkomaty #kurier #allegro
Dynamiczne Przekierowanie to darmowa usługa, dzięki której zmierzająca do Ciebie paczka paczkomatowa może zostać przekazana do pobliskiego punktu odbioru (Punktu Obsługi Paczek InPost albo punktu partnerskiego w sklepie sieci Żabka, Freshmarket, Małpka Express). Co ważne – dzieje się tak jedynie na Twoje życzenie."
jedynie na Twoje życzenie
jedynie na